Nepremičnine

Marles premierno predstavlja dvokapno pasivno hišo Veritas

Podjetje Marles bo na dnevu odprtih vrat to soboto, 3. decembra, premierno predstavilo dvokapno zasnovano pasivno hišo Veritas.

Podporniki obveščajo

FINANCE
Nepremičnine
Marles premierno predstavlja novo pritlično hišo Bonus
Nepremičnine
DAN ODPRTIH VRAT
NepremičninePodpornik projekta Marles premierno predstavlja novo pritlično hišo Bonus

V okolici Kranja si jo boste lahko ogledali na dnevu odprtih vrat

FINANCE
Nepremičnine
Marles vabi na prvi sejem inovativnih bivalnih rešitev
Nepremičnine
NepremičninePodpornik projekta Marles vabi na prvi sejem inovativnih bivalnih rešitev

Na treh različnih lokacijah bo od 23. do 25. marca 2023 na ogled pet različnih Marlesovih hiš, postavljenih na ključ.

FINANCE
Nepremičnine
Marles vabi na dan odprtih vrat v naselju DRENovo
FINANCE
Nepremičnine
Poletna šola fakultete za gradbeništvo in geodezijo
Avtor
28.11.2016 19:59
Čas branja: 1 min
Marles premierno predstavlja dvokapno pasivno hišo Veritas
Marlesovo dvokapno pasivno hišo Veritas odlikujejo sodobno oblikovanje, izjemno racionalen tloris ter visoka energetska varčnost.

Novozgrajeno že vseljeno hišo odlikujeta visoka energetska učinkovitost ter izjemno uporaben in racionalen tloris. Gradbeni materiali, uporabljeni pri gradnji hiše, sledijo načelom trajnostne gradnje ter ponujajo izredno zdravo in ugodno bivalno klimo. Odlika arhitekturne zasnove in tehnologije je individualna prilagoditev urbanističnim zahtevam, ki so botrovali prilagoditvi naklona strehe iz ravne strehe v dvokapnico. Želja po preprosti tradicionalni, vendar tehnološko moderni hiši, je pripeljala do prostorne mansardne hiše za sodobno družino, zgrajene na ključ.

Vse o pasivnih hišah na enem mestu

S predstavitvijo dvokapne pasivne hiše Veritas v Ljubljani Marles ponuja prihodnjim uporabnikom priložnost, da pridobijo odgovore na vsa vprašanja v zvezi z gradnjo, o konstrukcijskih sistemih, novostih in inovacijah na področju tehnologije ter o ogrevanju in prezračevanju pasivnih in visoko učinkovitih hiš. Nove smernice so usmerjene h gradnji energijsko varčnih hiš, med katerimi izstopajo pasivne hiše z vključevanjem obnovljivih gradbenih materialov, ki omogočajo poleg pomembne ekološke note tudi minimalne stroške vzdrževanja v celotnem času uporabe objekta. V Marlesu se lahko pohvalijo z največjim številom kupcev, ki letno pridobijo nepovratna finančna sredstva Eko sklada iz naslova gradnje in nakupa pasivne stanovanjske hiše. Zato ne bodo odveč nasveti, ki jih boste dobili o nepovratnih finančnih sredstvih Eko sklada, predstavniki bank pa bodo dali osnovne informacije o pogojih financiranja za nakup hiše Marles.

Jesenske ugodnosti še do 15. decembra

Marles že 74 let narekuje razvojne smernice, in sicer tako na področju materialov, ekologije in energijske varčnosti kot na področju arhitekture in oblikovanja. Prepoznan kot zaupanja vreden proizvajalec lesenih objektov se ponaša z najzahtevnejšimi mednarodno priznanimi certifikati in preverjeno kakovostjo. Na dnevu odprtih vrat bodo strokovnjaki predstavili Marlesove jesenske ugodnosti 2016 – podaljšali so jih do 15. decembra 2016 – in posebno ponudbo All Inclusive. V paketu Marlesovih jesenskih ugodnosti je pripravljen najobsežnejši nabor arhitekturno in cenovno optimiziranih Marlesovih hiš na ključ v Sloveniji in drugih preverjeno tehnološko dovršenih Marlesovih hiš za vse generacije in življenjske sloge. Več o dogodku je na spletni strani www.marles.com.

Vsebina je izšla kot del oglasne priloge.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Več o temi
Kliknite [+] poleg oznake in se prijavite na obveščanje. S klikom na ime posamezne oznake preverite seznam člankov.
OGLAS
FINANCE
Kako brez stresa do sončne elektrarne?

Ste vlogo za postavitev in priklop vaše sončne elektrarne že oddali in morda celo tudi pridobili soglasje? Ali pa o samooskrbi z...

FINANCE
Nepremičnine
Marles bo v Medvodah razkazal priljubljeno pritlično hišo
FINANCE
Nepremičnine
Zakaj bodo lastniki malih sončnih elektrarn in toplotnih črpalk za elektriko plačevali več
PRO
Nepremičnine
GRADNJA IN BIVANJE
NepremičnineFinance PRO Zakaj bodo lastniki malih sončnih elektrarn in toplotnih črpalk za elektriko plačevali več (PRO)

Odgovor boste našli v tiskani tematski izdaji Gradnja in bivanje, ki si jo lahko na spletu preberete tudi v formatu PDF.

FINANCE
Nepremičnine
Marles bo predstavil dve hiši s pogledom na Triglav
FINANCE
Nepremičnine
Oglejte si Marlesovo hišo, ki je kot fantazija
FINANCE
Nepremičnine
Marles bo premierno predstavil novo vilo v Rožni dolini
Nepremičnine
NepremičnineRedakcija Gradbeništvo Marles bo premierno predstavil novo vilo v Rožni dolini

Na prvem predpoletnem dnevu odprtih vrat bodo predstavili odličen primer visoko učinkovite nizkoenergijske gradnje, kjer pomembno vlogo igra tudi razgibanost prostorov

FINANCE
Dražbe
Zadenite mojo hišo – prodaja nepremičnine z nagradno igro
Dražbe
DražbeSimona Toplak Zadenite mojo hišo – prodaja nepremičnine z nagradno igro

Ne morete prodati hiše? Organizirajte nagradno igro! To je opozorilo, kaj omogočajo nove tehnologije, razmislek, da se vsega sistemsko ne bo dalo prepovedovati v nedogled, in nasvet, da tega – torej prodaje hiše na loteriji – še ne počnite doma