Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Nova individualna stanovanjska hiša v Vodicah: Blizu mesta in blizu planin

Le 15 kilometrov od središča Ljubljane in 500 metrov od avtocestnega izvoza
Avtor
21.05.2006 22:30
Čas branja: 1 min

Vodice Vodice
Stanovalci nove hiše bodo živeli v lepem naravnem okolju in bodo lahko vsak dan občudovali gorenjske planine.

Podjetje Arkada nepremičnine na robu Vodic na privlačni sončni lokaciji, dobrih 15 kilometrov oddaljeni od središča Ljubljane, prodaja enodružinsko hišo v tretji podaljšani gradbeni fazi. Urejena je tudi vsa pripadajoča infrastruktura - zunanje terase, tlakovano dvorišče, vrtni robniki, rešetke za odvodnjavanje meteorne vode, asfaltirana dovozna cesta in podobno ter napeljani vodovodni, električni in plinski priključki. Cena skupaj z davkom na dodano vrednost znaša 48,8 milijona tolarjev oziroma 203.750 evrov.

Hiša je od avtocestnega izvoza oddaljena 500 metrov. Je moderno zasnovana, njena neto površina brez balkonov in teras znaša 150 kvadratnih metrov. Ima zunanji nadstrešek, pod katerim je prostor za dva avtomobila, v njegovem sklopu pa je tudi zidana zunanja shramba.

Notranjost je funkcionalna

Notranjost hiše je funkcionalno zasnovana. V pritličju je poleg sanitarij, utilityja in garderobe še kuhinja z jedilnico. Ta je odprto povezana z bivalnim prostorom, v katerem je sezidan enojni dimnik kot priprava za kamin. Izhod na teraso je mogoč iz jedilnice oziroma dnevne sobe.

V mansardi so tri spalnice, dve kopalnici in ena garderoba. Po arhitektovi zamisli je predviden ločen del za starše, ki ga sestavljajo spalnica, garderoba in kopalnica, preostali dve spalnici pa imata na voljo skupno kopalnico. Če imajo kupci drugačne želje, je mogoče to zamisel spremeniti in prilagoditi potrebam posameznika.

Gradbeni materiali so kakovostni

Hiša je zgrajena iz kakovostnih gradbenih materialov. Temelji so armiranobetonski, nosilne stene pa so grajene z opečnimi modularnimi bloki debeline 30 in 20 centimetrov. Predvidene predelne stene zaradi možnih sprememb niso postavljene.

Zunanje stene so obložene z 10 centimetrov debelo termoizolacijo in zaključnim fasadnim slojem iz sistema JUB v dvobarvnih odtenkih. Okna in vrata so iz PVC in imajo vgrajene podometne rolete. Zunanje okenske police so iz umetnega kamna. Streha je prekrita z betonskimi strešniki proizvajalca Bramac.

Informacije o prodaji

Hišo prodaja podjetje Arkada nepremičnine. Podrobnejše informacije dobite na telefonski številki (01) 515 38 85 ali na GSM 041 632-283 (Borut Bartol).

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.