Nepremičnine
Oglasno sporočilo

SVET RE, d. o. o., ima enote po vsej Sloveniji

Septembra so odprli poslovalnico v Novem mestu, oktobra jo bodo še v Murski Soboti
Avtor
30.09.2007 22:30
Čas branja: 2 min

barbara janiš, anton janša
Barbara Janiš, vodja enote družbe SVET RE, d. o. o., ki jo bodo oktobra odprli v Murski Soboti

Anton Janša, vodja enote družbe SVET RE, d. o. o., v Novem mestu.

SVET RE, d. o. o., z odprtjem poslovalnice v Novem mestu skoraj že pokriva vso Slovenijo. Z novo poslovalnico, ki naj bi jo odprli sredi oktobra v Murski Soboti, pa bo družba izpolnila svojo strateško usmeritev. Njene stranke bodo lahko prek ene poslovalnice prišle do nepremičninskih informacij iz vse Slovenije.

Temeljno vodilo pri delu družbe je zagotavljanje varnosti pri prometu nepremičnin in to ima prednost pred količino sklenjenih poslov. Stranka običajno največ dvakrat ali trikrat v življenju rešuje svoje stanovanjsko vprašanje, zato ni vešča opravil, s katerimi se strokovna in profesionalna agencija srečuje vsak dan. Verjetnost, da bo posel opravljen varno, je s posredovanjem agencije, ki ima svojo odgovornost tudi zavarovano, toliko večja.

Nova poslovalnica v Novem mestu

Enota SVET RE, d. o. o., v Novem mestu je začela delovati septembra letos. Poslovne prostore ima v bližini osnovne šole Grm, v Resslovi ulici 7. Vodja je licencirani nepremičninski posrednik Anton Janša. Poleg izpolnjevanja vseh formalnih zahtev ima tudi desetletne izkušnje na področju posredovanja nepremičnin. Razen njega sta v novomeški enoti redno zaposlena še en nepremičninski posrednik z licenco in poslovna sekretarka. "Dolenjska regija se hitro razvija. Zato stranke potrebujejo zanesljivega partnerja pri opravljanju nepremičninskih poslov, tako zasebnih kot tudi poslovnih," pravi Anton Janša.

Oktobra poslovalnica tudi v Murski Soboti

Sredi oktobra pa bo nepremičninska družba SVET RE, d. o. o., odprla še enoto v Murski Soboti. Sedež enote bo v središču mesta, v Ulici Staneta Rozmana 7. Vodja bo licencirana nepremičninska posrednica Barbara Janiš, zaposlena bosta še en posrednik in poslovna sekretarka. "V Murski Soboti so nepremičnine še razmeroma poceni. Večji skok cen pričakujemo po dokončanju avtoceste, ko bo tudi trgovanje z nepremičninami precej bolj živahno," razlaga razmere na pomurskem nepremičninskem trgu Barbara Janiš.

Dejavnosti in storitve

Družba SVET RE, d. o. o., posreduje pri prodaji, nakupu ali menjavi nepremičnine. Urejajo tudi dokumentacijo pri prometu nepremičnin, pomagajo strankam v postopkih pred davčnimi organi in vpisujejo spremembe lastništva v zemljiško knjigo. Pomagajo tudi pri iskanju najemnika in sklenitvi najemne pogodbe. Poleg tega nepremičnine kupujejo in prodajajo tudi v svojem imenu in za svoj račun. Veliko posla opravijo z investicijami in pripravo zemljišč do gradbenega dovoljenja. Iščejo in odkupujejo tudi vse vrste stanovanj, hiš (lahko starejših in potrebnih popravil) in zazidljive parcele za gradnjo stanovanjskih hiš in blokov. Za zagotavljanje kakovostnih storitev in celostne ponudbe sodeluje družba tudi s cenilci gradbene stroke, odvetniškimi pisarnami, projektivnimi biroji ter gradbenimi in obrtnimi izvajalci.

Svet nepremičninež

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.