Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Kaj v družbi Gradbinec Gip gradimo na Planini jug

Avtor
31.08.2008 22:30
Dopolnjeno: 02.09.2008 00:00
Čas branja: 1 min

V Gradbincu Gip, d. o. o. , ki je že leta prepoznavna gorenjska gradbena družba, smo začeli graditi nepremičnine za trg. Nepremičnine so oblikovane moderno, zgrajene bodo kakovostno in s poudarjenim odnosom do okolja.

bloki

V Sloveniji se občutno povečuje število starostnikov. Starost je lahko zelo lepa in ustvarjalna doba, a se kljub vsemu marsikdo boji staranja. Družba Gradbinec Gip, d. o. o., iz Kranja bo v stanovanjski soseski Planina jug poskrbela, da starostniki ne bodo ločeni od drugih generacij in bodo imeli možnost s pomočjo storitev oskrbe čim dlje samostojno poskrbeti zase v domačem okolju.

Oskrbo si bodo starostniki izbrali glede na vrsto svoje potrebe. V aprilu smo začeli graditi dve večstanovanjski stavbi, namenjeni starostnikom, ki bosta vseljivi ob koncu prihodnjega leta. Strukturo stanovanj sestavljajo: manjša stanovanja oziroma garsonjere, enosobna in dvosobna stanovanja, pri čemer so upoštevana vsa določila in posebnosti za to vrsto stanovanj. Hkrati gradimo še štiri stavbe s 139 stanovanji, ki jih bo prav tako odlikovala pestra struktura stanovanj.

Objekti so umeščeni v zelenem okolju s sprehajalnimi potmi in otroških igriščem. Parkirna mesta so zagotovljena v kletni garaži. Cenovno bomo usklajeni s ponudbo in povpraševanjem, torej zagotovili bomo cene, ki jih določa trg.

Izjemna lega soseske Planina jug dopušča hiter dostop do središča mesta Kranj in stik z naravo. Prodaja kakovostnih oskrbovanih in tržnih stanovanj se bo začela v najkrajšem možnem času v prostorih družbe Gradbinec Gip, d. o. o.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.