Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Športne igralnice nove dobe

Celostni koncepti podjetja Ensico
Avtor
31.08.2008 22:30
Dopolnjeno: 01.09.2008 23:26
Čas branja: 1 min

Gibalno opismenjevanje in motorična razgledanost sta ključnega pomena za zdrav razvoj otroka in omogočata, da se posameznik v vseh starostnih obdobjih laže odloča, kako bo skozi šport ohranjal kakovost bivanja.

V podjetju Ensico so razvili celosten koncept razvoja otrokovih gibalnih sposobnosti in znanj ter v kasnejši fazi tudi postopnega sistematičnega osvajanja prilagojenih osnov posameznih športnih zvrsti.

Elementa za najmlajše

ElemeNta je namenjena otrokom, starim od treh do osem let. Značilnost novega modela motoričnega učenja je v tem, da v prvi fazi otrok spozna in osvoji naravne oblike gibanja (plazenje, lazenje, hoja, tek, skoki in drugo), ki nato sistematično preidejo v elementarne igre in gibanja za razvoj gibalnih sposobnosti (moč, hitrost, koordinacija, ravnotežje in podobno), ne nazadnje pa otroka sistematično in postopno uvaja v spoznavanje prilagojenih osnov različnih športnih zvrsti.

Prilagojena športna tehnologija

Da bi lahko zagotovili kakovostno sodobno učno okolje, so v podjetju v celoti prilagodili športno tehnologijo. V sklop več kot 100 lastnih inovativnih rešitev sodijo športni objekt, tehnična športna oprema, športni rekviziti in didaktični pripomočki, pa tudi pedagoški pristop. Izobraževalni sveženj vključuje DVD, plakate in večdnevno usposabljanje pedagoškega kadra na teoretični ravni in v neposredni pedagoški praksi.

Ne tekmujte z nami, mi se igramo

V času izjemno ostre konkurence se mnogi odločijo za specializacijo, zaradi česar se pogosto izgubi pregled nad celoto. Sinergijski presežek vrednosti produkta in konkurenčno prednost pa v podjetju Ensico zagotavljajo s svojo lastno inovacijsko verigo od filozofije, prek sodobne športne tehnologije in novih didaktičnih načel do otroškega nasmeha, kar je njihov končni cilj. S celostno vrhunsko ponudbo in prilagodljivostjo naročniku so uspešni tako v javnem kot zasebnem sektorju. Samo v Moskvi, denimo, jim je uspelo postaviti že 250 objektov, kar je rezultat desetletnega sistematičnega razvojnega dela 50 domačih in tujih strokovnjakov, v katerega je bilo vloženih približno milijon evrov in pol.

Ljudje, ki jim je mar za otroka v sebi in za otroka pred seboj, v elemeNti samodejno prepoznajo izjemen razvojnopsihološki, pedagoški, športni in socialni potencial. Ob dejstvu, da je športna tehnologija, s katero pokrijete celotno vsebino elemeNte, cenovno primerljiva z avtomobilom srednjega razreda, vam z veseljem pomagajo zgraditi športno igralnico za 21. stoletje.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.