Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Zacela se je prodaja stanovanj v naselju Studenec

V Ivancni Gorici je na voljo 30 stanovanj razlicnih velikosti
Avtor
07.09.2008 22:30
Čas branja: 1 min

Investitor Sar Inženiring bo decembra letos koncal gradnjo stanovanjskega naselja Studenec pri Ivancni Gorici. Trenutno urejajo notranjost objektov in zunanjo infrastrukturo.

Naselje studenec
Dva objekta bodo obdajale zelenice in okrasne zasaditve, med njima pa bo otroško igrišce z igrali in klopmi, kar bo še poudarilo obcutek bivanja v naravi.

Na voljo so stanovanja razlicnih velikosti - od garsonjer, ki merijo 33 kvadratnih metrov, dvosobnih stanovanj (35 do 44 kvadratnih metrov), tri- in štirisobnih stanovanj (59 do 61 in 76 kvadratnih metrov) . Cene, ki vkljucujejo DDV, parkirno mesto in shrambo, se gibljejo od 98.200 do 172.940 evrov.

Zasnovano za udobje

Naselje Studenec je zasnovano tako, da bo stanovalcem ponudilo kar najvec udobja. Vsako od 30 stanovanj v dveh vecstanovanjskih objektih ima tako poleg atrija v pritlicju (sedem stanovanj v pritlicju) ali balkona oziroma lože (prvo in drugo nadstropje) klimatsko napravo, samostojno etažno toplotno postajo in plinsko napeljavo v kuhinji. Eno stanovanje pa je v celoti prirejeno za invalide. Objekta bodo obdajale zelenice in okrasne zasaditve, med njima pa bo otroško igrišce z igrali in klopmi, kar bo še poudarilo obcutek bivanja v naravi.

Na deželi blizu prestolnice

Ivancna Gorica postaja zaradi odlicne avtocestne povezave in hkrati neokrnjenega naravnega okolja vse bolj priljubljen kraj bivanja tudi za Ljubljancane. Z novimi na selji, kakršno je tudi Studenec, bo ta živahni dolenjski kraj privabljal ne le mlade družine, temvec vse, ki želijo uiti ur banemu okolju, a hkrati ostati v bližini prestolnice. Stanovanja v naselju Studenec prodaja Mreža nepremicnin.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.