Nepremičnine
Oglasno sporočilo

ERIGO - sveža arhitektura

Nadstandardno počitniško naselje Smokvica Seagarden
Avtor
07.09.2008 22:30
Čas branja: 2 min

Podjetje ERIGO ima dolgoletne izkušnje na področju projektiranja in gradnje nadstandardnih vrstnih hiš in dvojčkov. Prepoznamo ga po sveži arhitekturi in izrazito individualnem pristopu k naročniku. Eden od arhitektov iz tima se pogovori z naročnikom, mu osebno svetuje pri izbiri materiala, predstavi značilnosti prostora, prisluhne željam in tako postane hiša edinstvena za vsakega posameznika posebej.

Erigo
Nadstandardno počitniško naselje Smokvica Seagarden je ustvarjeno za ljudi z izbranim okusom, za velike estete in za vse, ki znajo uživati življenje.

ERIGO na Hrvaškem

Uroš Plajh, lastnik in direktor podjetja ERIGO, po šestih letih delovanja na slovenskem trgu stopa čez mejo. Najprej na sosednjo Hrvaško, kjer vas bo očaral projekt elitnih stanovanjskih enot tik ob morju v očarljivem naselju Smokvica v Kvarnerskem zalivu. Smokvica leži neposredno ob morski obali približno osem kilometrov od kraja Novi Vinodolski v smeri Senja.

Zimzelena pokrajina, blago in prijetno sredozemsko podnebje s toplimi in sončnimi dnevi ter kristalno čisto morje so značilnosti tega majhnega naselja. Danes je Smokvica urbano urejen kraj, ki ima osem ulic in po popisu iz leta 2001 samo 48 prebivalcev. Ime je dobil po sredozemski rastlini smokvovec, ki je eno najznačilnejših rastlin hrvaškega primorja.

Smokvica Seagarden

Nadstandardno počitniško naselje Smokvica Seagarden so poimenovali projekt, ki ga sestavljajo štirje nizi vrstnih hiš in tri samostojne vile, ki so jih skladno z imenom kraja prav tako poimenovali po izbranih sredozemskih rastlinah.

Vrstne hiše

Vrstne hiše so postavljene vzdolž zemljišča in od morja oddaljene samo 80 metrov. V prvi vrsti sta dva niza štirih velikih vrstnih hiš z dnevnimi prostori v pritličju, ki se s stekleno panoramsko steno združujejo s teraso, letno kuhinjo in kaminom ter bazenom s ploščadjo za sončenje, ter tremi spalnicami z dvema kopalnicama in teraso s pogledom na morje v nadstropju. Pred hišo sta nadstrešek za avtomobil in shramba, na morski strani pa atrij s teraso, ki ponuja neskončne poglede na širno morje.

V drugi vrsti sta dva niza štirih majhnih vrstnih hiš z dnevnimi prostori v pritličju in dvema spalnicama s kopalnico v nadstropju. Pred hišo sta nadstrešek za hladen počitek vašega avtomobila in shramba, na morski strani pa atrij s teraso z letno kuhinjo, kjer se boste lahko ob kulinaričnih užitkih prepuščali pogledom na sončne zahode.

Samostojne vile

Sklop treh samostojnih vil je v neposredni bližini lokalne plaže in je od morja oddaljen le 50 metrov. Vile so obrnjene proti morju in imajo v pritličju dnevne prostore, wellness s savno, v nadstropju pa tri spalnice s kopalnicami in teraso s pogledom na morje ter whirlpoolom. Pred hišo sta nadstrešek za avtomobila in vrtna lopa, na morski strani pa se razprostira atrij s prekrasnimi pogledi na morje, teraso z letno kuhinjo in bazenom s ploščadjo za sončenje.

Vse enote odlikuje moderna arhitekturna zasnova, vgrajeni pa bodo najsodobnejši prestižni materiali. Enote bodo ogrevane, tako da bodo vaši oddihi prijetni skozi vse leto.

Predprodaja osmih enot se je že začela. Kasneje se bodo enote prodajale najboljšemu ponudniku.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.