Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Jutranji žarki za novo udobje bivanja

V naselju Brezovi trojčki na Brezovici pri Ljubljani je na voljo 23 sodobno zasnovanih družinskih hiš
Avtor
31.05.2009 22:30
Čas branja: 3 min

Na obrobju Ljubljane le nekaj kilometrov od mestnega vrveža in že v objemu Krajinskega parka Ljubljansko barje gradi podjetje Spet Investicije, investicijska družba, d. o. o., stanovanjsko naselje Brezovi trojčki. Naselje ima izvrstno lego in stoji na eni najbolj zaželenih lokacij, ki je zdaj z ljubljansko obvoznico in redno linijo ljubljanskega potniškega prometa neposredno povezana s središčem Ljubljane. V neposredni bližini je osnovna šola, v bližini pa je tudi vsa druga socialna infrastruktura, ki omogoča visoko kakovost bivanja.

Naselje sestavlja sedem trojčkov in en dvojček etažnosti P + N + M, postavljenih v naselju Brezovica pri Ljubljani na obrobju Krajinskega parka Ljubljansko barje. Posamezna enota je zasnovana kot enodružinski objekt z dnevnimi prostori v pritličju, spalnimi prostori v nadstropju in večnamenskim prostorom v mansardi objekta.

nepremičnine hiše
Naselje Brezovi trojčki so zasnovali priznani slovenski arhitekti, ki so poskrbeli za optimalno izrabo prostora, sodobno funkcionalno razporeditev, predvsem pa za obilico naravne svetlobe.

Atrij za vse, za nekatere tudi bazen

Skupno je v naselju na voljo 23 sodobno zasnovanih stanovanjskih enot. Vsaki enoti pripada lasten ograjen atrij, na katerem sta poleg zelenih površin tudi z lesom obdelana terasa in električno upravljana tenda za zaščito pred soncem v najbolj vročih poletnih dneh. Izbrane enote imajo v osnovni ponudbi že vključen samočistilni masažni bazen priznanega ameriškega proizvajalca FreestyleSpa. Parkiranje bo urejeno na lastniških parkirnih mestih znotraj naselja, ki bo tudi fizično varovano.

Energetsko varčna tehnologija

Naselje so zasnovali priznani slovenski arhitekti, ki so poskrbeli za optimalno izrabo prostora, sodobno funkcionalno razporeditev, predvsem pa za obilico naravne svetlobe. Pri gradnji so uporabljeni najsodobnejši gradbeni materiali. V današnjih časih vedno večje ekološke ozaveščenosti ni zanemarljivo, da bodo imeli vsi objekti vgrajeno napredno, energetsko varčno tehnologijo, ki bo bodočim stanovalcem ponujala maksimalno ugodje bivanja pri optimalnih stroških.

nepremičnina hiša
V naselju Brezovi trojčki je na voljo 23 sodobno zasnovanih stanovanjskih enot. Vsaki pripada lasten ograjen atrij, na katerem sta poleg zelenih površin tudi z lesom obdelana terasa in električno upravljana tenda.

Sodobne komunikacije, visoka stopnja varnosti

V vseh stanovanjskih enotah bo vgrajena sodobna komunikacijska mreža s posebnim vozliščem, vse pa bo pripravljeno tudi za priklop hišnega avdiosistema, varnostnih IP-kamer in klimatskih naprav. V vseh enotah je že v osnovni ponudbi nameščen sistem varovanja s pomočjo IR-senzorjev, vključno s tipkovnicami in javljalniki nevarnosti. Vgrajeni bodo najsodobnejši dizajnerski energetsko varčni konvektorski radiatorji belgijskega proizvajalca Jaga in vrhunske plinske peči Vaillant.

V kopalnicah bo polega radiatorskega sistema ogrevanja zagotovljeno tudi talno gretje. Strehe objektov bodo zaščite s sodobno aluminijasto strešno kritino avstrijskega proizvajalca Prefa, ki daje 40-letno garancijo. Vse stavbno pohištvo (okna, panoramske stene, vhodna vrata) bo izdelano iz energetsko varčnih aluminijastih profilov priznanega proizvajalca Alu K.

Na večjih steklenih površinah so že v osnovni ponudbi nameščene ustrezne aluminijaste žaluzije na motorni pogon. Fasada objektov je kombinacija prezračevane in tankoslojne fasade izbranih vzorcev in barv. Prezračevana fasada je obdelana s priznanim in uveljavljenim materialom Fundermax Exterior in bo dajala objektom sodoben videz s pridihom domačnosti. Izolacija zunanjih sten objektov je izvedena s 120-milimetrsko zaščito Tervol.

Infrastruktura na dlani

Naselje Brezovi trojčki se odlikuje z najsodobnejšo, na novo zgrajeno komunalno, telekomunikacijsko in socialno infrastrukturo. Ob robu naselja je vhod v osnovno šolo Brezovica pri Ljubljani, kar bo staršem in njihovim šoloobveznim otrokom omogočilo malce daljši jutranji spanec. Za prevoz do mestnega središča bodo stanovalci lahko uporabljali mestni avtobus LPP (proga št. 6B), ki ima postajališče v neposredni bližini naselja Brezovi trojčki.

V neposredni bližini sta tudi poštni urad in trgovina. Po skorajšnji adaptaciji Podpeške ceste in zgraditvi novega avtocestnega izvoza na Logu pri Ljubljani bo pot do mesta še hitrejša in varnejša. Za najmlajše je v naselju predvideno otroško igrišče z igrali. Urejenost, nemoteno delovanje in vzdrževanje skupnih delov naselja bo zagotavljal izbrani upravnik naselja.

Sprehodi v neokrnjeno naravo

Morda največja prednost naselja Brezovi trojčki pa se kaže v njegovi mikro legi, že zgrajeni socialni infrastrukturi in bližini neokrnjene narave Krajinskega parka Ljubljansko barje ter njegove okolice, ki je idealna za mirne sprehode, tek ali kolesarjenje.

Zainteresirani kupci si lahko ogledajo že zgrajeno vzorčno hišo. Investitor obljublja, da lahko ob nakupu pomaga zagotoviti ugodno financiranje. Več informacij o naselju Brezovi trojčki lahko dobite na spletni strain www.gradimodom.si.

[A] f4d7Untitled-5.1243790351.jpg
Posamezna enota je zasnovana kot enodružinski objekt z dnevnimi prostori v pritličju, spalnimi prostori v nadstropju in večnamenskim prostorom v mansardi objekta.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.