Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Novi svetovalni center Zumtobel

Podjetje Zumtobel je v Ljubljani predstavilo moderen svetovalni center na novi lokaciji. Več kot 200 arhitektov, projektantov in poslovnih partnerjev je bilo navdušenih nad slovesno otvoritvijo.
Avtor
10.04.2011 22:30
Čas branja: 1 min

17. marca je podjetje Zumtobel v Ljubljani odprlo vrata novega svetovalnega centra za razsvetljavo, ki se razprostira na 250 kvadratnih metrih. Na svečani otvoritvi je vzorčna pisarna zažarela v polnem siju LED-svetil in številne goste prepričala s svojo učinkovitostjo, uporabnostjo in udobjem, ki ga LED-razsvetljava lahko ponudi uporabniku poslovnega prostora.

zumtoblov
Zumtoblov svetlobni center je za zaposlene predstavništva v Ljubljani velika pridobitev.

Predstavljajo vam pametno pisarno, v kateri so na ogled najnovejša LED-svetila v svoji popolni funkciji, krmiljena in nadzorovana z njihovim najzmogljivejšim sistemom Litenet. Svetila in žaluzije se v pisarni samodejno prilagajajo jakosti dnevne svetlobe in položaju sonca.

V tem novem svetovalnem centru bodo potekali tudi izobraževalni programi o svetlobnih rešitvah za različna aplikativna področja ter seminarji o trajnostnem razvoju in varčevanju z električno energijo.  

Uporabnik na prvem mestu

Novi poslovni prostori nas nagovarjajo v duhu filozofije podjetja Zumtobel ter se osredotočajo na kakovostne in učinkovite svetlobne rešitve. Uporabnika pri tem postavljajo na prvo mesto.

Tako je v svojem nagovoru gostom dejal vodja pisarne Alan Dornik: "Zumtobel smo ljudje. V podjetju nam je uspelo združiti nove tehnologije z odgovornostjo do okolja, ergonomičnostjo in udobjem ter ustvarili prijetno delovno okolje, osvetljeno izključno z LED-svetili."

Svetlobni center je za zaposlene predstavništva v Ljubljani vsekakor velika pridobitev, saj bodo lahko svojim partnerjem in strankam še učinkoviteje predstavljali inovativne svetlobne rešitve in kakovostne izdelke.

Svoje znanje o svetlobi želijo prenesti na vas, zato ste vljudno vabljeni, da jih obiščete.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.