Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Vodne novosti iz IMP Armatur

Avtor
10.04.2011 22:30
Čas branja: 1 min

Več kot 70-odstotni delež prodaje v tujini podjetje IMP Armature zagotavlja s kakovostnimi proizvodi, profesionalnim komuniciranjem in nenehnim tehničnim razvojem ter prilagajanjem zahtevam kupcev.

vodovod kanalizacija

Za nemški trg so razvili novo različico hidranta z dvojnim tesnjenjem, ki zagotavlja dodatno tesnjenje ob poškodbah. Za priznanega kupca iz tujine so razvili in že izdelali prve kose prirobnične nepovratne lopute NORVA večjih dimenzij DN 350 in DN 400. Tako je podjetje IMP Armature postalo eden izmed redkih proizvajalcev nepovratnih loput v Evropi, ki izdeluje tudi večje dimenzije te zelo kakovostne armature. Izdelana je z mehkim tesnjenjem za popolno in hitro zapiranje povratnega toka v cevovodih s pitno in odpadno vodo. V drugi polovici tega leta bodo večje dimenzije armature po imenu NORVA vključene v standardni program.

Razvili so tudi novi dimenziji zasunov, in sicer DN 250 in DN 300 v kratki izvedbi (F4), ki bosta na voljo od junija naprej. Za dimenziji DN 350 in DN 400 izdelujejo livarsko orodje in prve vzorce lahko pričakujemo decembra letos. Razvoj zasuna dimenzije DN 500 pa načrtujejo v prihodnjem letu.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.