Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Oskrbovana stanovanja v Kamniku imajo uporabno dovoljenje

Prodaja gre dobro, na voljo so še enosobna in enoinpolsobna stanovanja
Avtor
29.05.2011 22:30
Čas branja: 1 min

Dolenjgrad je za objekte prve faze oskrbovanih stanovanj v Kamniku pridobil pravnomočno uporabno dovoljenje, na sodišču pa so vložili predlog vpisa v zemljiško knjigo.

[A] Dolenjgrad2.1306690105.jpg

Prodani sta približno dve tretjini stanovanj v prvi fazi projekta, ki skupaj zajema 96 stanovanjskih enot. Kot pravijo pri investitorju, podjetju Dolenjgrad, gre prodaja dobro, tudi zato, ker že končani objekti upokojencem, ki želijo bivati v Kamniku, prinašajo novo dodano vrednost življenja v tretjem življenjskem obdobju. V že zgrajenih objektih so naprodaj še enosobna in enoinpolsobna stanovanja.

Gradnja druge faze se začenja

V Dolenjgradu so začeli prodajati tudi oskrbovana stanovanja v treh objektih druge faze projekta, v katerih bo 51 stanovanj. V teh objektih bodo manjše in večÂje garsonjere, nekaj enoinpolsobnih ter dvosobna stanovanja. "Gradnja se bo začela najkasneje do sredine junija, stanovanja pa bodo vseljiva najkasneje do konca avgusta prihodnje leto," napoveduje direktor Dolenjgrada Ivan Samotorčan.

Kot dodaja, lahko kupci do konca junija še sporočijo tudi svoje želje glede ureditve stanovanja, investitor pa se jim bo po najboljših močeh prilagodil. Tako bo mogoče izbirati opremo in delno tudi prestaviti nenosilne stene. Kupci si lahko približno podobo ustvarijo z obiskom vzorčnih stanovanj Dolenjgrada, ki so vzorčno opremljena s pohištvom in zavesami.

Tudi za drugo fazo oskrbovanih stanovanj v Kamniku je po besedah Ivana Samotorčana precej zanimanja. Cene so konkurenčne. Dolenjgrad jih posreduje vsem, ki se zanimajo za stanovanja tako v prvi kot tudi v drugi fazi projekta. Stanovanje lahko kupi kdorkoli brez starostne omejitve, stanovalec pa bo moral izpolnjevati pogoje, določene za bivanje v oskrbovanih stanovanjih Pod skalco v Kamniku.

[A] Dolenjgrad_Kamnik0.1306690065.jpg
Prvi sklop oskrbovanih stanovanj v Kamniku je sredi maja dobil uporabno dovoljenje. V Dolenjgradu, ki je investitor objekta, pa so že začeli prodajati oskrbovana stanovanja v drugem sklopu, katerih gradnja se bo začela v kratkem.

Zelo ugodna lokacija

Oskrbovana stanovanja v Kamniku so zgrajena v zelo mirnem predelu mesta, ki je od Ljubljane oddaljen le slabih 25 kilometrov. Objekti so umeščeni zraven Doma starejših občanov Kamnik in blizu starega mestnega jedra. Zato bodo stanovalci imeli zagotovljeno visoko kakovost bivanja. Gradnja bo presegla predpisane normative. Objekti bodo energetsko varčni, veliko bo zelenih površin za počitek, rekreacijo in sprehode oskrbovancev. Prav tako bodo vsa parkirišča v parkirni hiši, kar je vsekakor najvišja možna raven kakovosti bivanja.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.