Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Odlična rešitev za vaše prostorske stiske

Imos v Podbrezniku na obrobju Novega mesta razvija veliko območje, kjer nastaja obsežen poslovno-stanovanjski kompleks
Avtor
27.11.2011 22:30
Čas branja: 2 min

Podbreznik leži v trikotniku med Češčo vasjo, Prečno in Bršljinom. Od središča Novega mesta je oddaljen le pet kilometrov, območje pa je tudi v neposredni bližini avtoceste Ljubljana-Zagreb. Predvidenih je več večstanovanjskih objektov, tehnološki park, podjetniški inkubator, več individualnih stanovanjskih objektov ter servisno-oskrbovalni objekti.

[A] IMOS1-shema-podbreznik.1322415744.jpg
Foto: Redakcija Financ

Območje Podbreznik počasi dobiva z razvojnim načrtom predvideno podobo. Umeščeno v miren zelen objem narave in hkrati blizu mesta, ustvarja okolje, prijazno za bivanje. Investitor Imos želi je s tem projektom Novemu mestu ponuditi spodbudno vsestransko funkcionalno razvojno okolje, ki bo z vso potrebno spremljajočo infrastrukturo postalo malo mesto v Novem mestu.

V poslovnem delu na voljo stavba in zemljišče

Odlična lega poslovne cone blizu AC Ljubljana-Zagreb, prilagodljiva zasnova in celostna ponudba investitorjem omogočajo uresničevanje njihovih strateških vizij. Zaradi možnosti medsebojnega povezovanja in iskanja sinergijskih učinkov so novi objekti in poslovni prostori zato primerni tako za podjetnike, ki šele začenjajo svojo poslovno zgodbo, kot tudi za tiste, ki iščejo prostor in sveže poslovne priložnosti za nadaljnjo rast. V novomeški poslovni coni Podbreznik tako že deluje tehnološki park in prvi podjetniški inkubator na Dolenjskem.

[A] IMOS2-podb1.1322415859.jpg
Poslovno-proizvodni objekt A (Objekt A), ki je zgrajen do tretje podaljšane gradbene faze, je mogoče kupiti v celoti ali po delih. Primeren je za različne proizvodne in poslovne dejavnosti. Prosti gabariti dajejo raznolike možnosti dokončanja objekta, dela pa se lahko izvedejo zelo hitro. Objekt je velik 1.600 kvadratnih metrov, možno pa ga je razdeliti na manjše poslovne prostore velikosti do 400 kvadratnih metrov. Cene segajo od 275 tisoč do 1,1 milijona evrov (DDV ni vštet). Možen je tudi najem s kasnejšim odkupom.

Na voljo so že zgrajene poslovne hale, pisarniški prostori kakor tudi zazidljiva zemljišča različnih namembnosti. Predviden je tudi širok nabor podpornih storitvenih dejavnosti (vrtec, trgovina, banka ...), kar bo še dodatno pripomoglo k prijaznemu delovnemu okolju in zadovoljstvu zaposlenih.

V poslovni coni so na voljo velika zazidljiva in komunalno opremljena zemljišča za različne programe: od proizvodno-skladiščnih do poslovno-storitvenih ter trgovinskih dejavnosti. Nakup zazidljivih zemljišč v poslovni coni Podbreznik je odlična priložnost za tiste podjetnike, ki iščejo možnost, kako poslovni prostor v celoti zasnovati po lastnih željah. Na voljo je več zemljišč, eno izmed njih pa že ima gradbeno dovoljenje in je pripravljeno za takojšnje nadaljevanje gradnje.

[A] IMOS4-podb3.1322415905.jpg
- 3.430 kvadratnih metrov veliko zemljišče (Zemljišče D) že ima gradbeno dovoljenje in plačan komunalni prispevek, kar pomeni, da je pripravljeno za takojšnjo gradnjo. Trenutno je dokončana prva gradbena faza, najvišji možni gabarit pa je klet, pritličje (možnost medetaže) in še dve nadstropji. Cena oplemenitenega zemljišča je 1,4 milijona evrov (DDV ni vštet).

Trenutno na voljo 15 stanovanj

Stanovanjski objekt B-10 v Podbrezniku je bil dokončan jeseni 2009 in zajema skupno 50 stanovanjskih enot. Prostih je še 15 dvo-, dvoinpol- in trisobnih stanovanj, ki so takoj vseljiva. Objekt ima tri nadstropja in klet. V nadstropjih so stanovanja, v kletni etaži pa parkirna mesta in shrambe. Parkiranje je mogoče tudi za objektom, kjer je na voljo zunanje parkirišče, zavarovano z zapornico. Objekt sestavljata dve stopnišči do stanovanj, etaže objekta so med seboj povezane tudi z dvigali.

Seznam vseh prostih stanovanj v Podbrezniku si je možno ogledati tudi na spletni strani [www.imos.si] (Podbreznik). Da bi olajšal nakup stanovanj, je Imos v zadnjem letu vnovič opremil dvosobno stanovanje kot vzorčno stanovanje, tako da si obiskovalci laže predstavljajo možnosti, ki jih ponujajo stanovanjske enote.

www.imos.si];">Informacije za poslovni del

IMOS, d. d., Fajfarjeva ulica 33, Ljubljana

Tel.: 031 225 444

[

Na stanovanjskem delu območja že stojijo štirje večstanovanjski objekti. V zadnjem zgrajenem bloku (letnik 2009) je na voljo še 15 stanovanj, velikih 57 do 68 kvadratnih metrov (dvosobna, 2,5-sobna in trisobna). Njihove cene segajo od 104.500 do 123.200 evrov z vključenim DDV. Cena vključuje stanovanje z balkonom ali teraso, shrambo in parkirno mesto v kletni etaži. Stanovanja so kakovostne gradnje, z izredno kakovostnimi vgrajenimi materiali. Za zagotavljanje kontinuitete ponudbe stanovanj na območju Podbreznika namerava Imos v prihodnjem letu nadaljevati načrtovano gradnjo novih stanovanj.')

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.