Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Stanovanje v Vili Urbani je naložba za desetletja

Kot dolgoročna naložba so še vedno naj- primernejše nepremičnine in zemljišča, ki ohranjajo vrednost in prinašajo tudi donos
Avtor
04.12.2011 22:30
Čas branja: 2 min

urbana
Kakovost bivanja in bivalnega okolja je eden najpomembnejših dejavnikov, ko se odločamo za nakup nepremičnine. Vila Urbana ponuja vse udobje, poleg tega pa vaše stanovanje ne bo izgubljalo vrednosti. Nasprotno, to je ena redkih investicijskih priložnosti v današnjem času, polnem negotovosti.

Vila Urbana je luksuzni stanovanjski kompleks v samem središču Ljubljane. Stanovalcem zagotavlja vrhunsko kakovost urbanega bivanja, zato ne preseneča dejstvo, da je od 82 na voljo le še deset stanovanj.

Kakovost in način gradnje, arhitektura, lokacija v središču Ljubljane, pa vendar v objemu miru in narave, materiali in koncept bivanja s 24 ur navzočim varnostnikom so ključne lastnosti, zaradi katerih z gotovostjo trdimo, da je Vila Urbana luksuzni kompleks. Idealen je za tiste, ki želijo ohraniti stik z naravo in ki hkrati potrebujejo mestni utrip na dosegu roke. Na voljo je le še nekaj stanovanjskih enot.

V svetu nepremičnin velja, da stanovanje na edinstveni lokaciji in odlične izvedbe ponuja visoko kakovost bivanja. Zato je naložba v takšno nepremičnino tudi naložba z donosom. Glede na današnje stanje v Evropski uniji in drugod po svetu lahko pričakujemo velike gospodarske in finančne pretrese. Denar lahko izgubi vrednost, tudi zlato ni najboljša naložba, saj ohranja le vrednost brez donosa. Zato so kot dolgoročna naložba še vedno najprimernejše nepremičnine in zemljišča, ki ohranjajo vrednost in prinašajo tudi donos.

Ne le stavba, ampak tudi umetnina

Vila Urbana je večnamenski kompleks z 82 luksuznimi stanovanji in 4.600 kvadratnimi metri poslovnih površin. Z nezgrešljivim občutkom za svetlobo, barvo in prefinjeno obdelavo detajla je priznani arhitekt Boris Podrecca postavil visoke standarde bivanjske kulture, ki so jih deležni stanovalci Vile urbana. Udobje bivanja je nadgradil s harmonijo barv, svetlobe in detajlov. Pridih umetnosti in lepote podarjajo tudi 24 metrov visoki unikatni mozaiki Marka Rupnika, mozaičarja in teologa, katerega dela najdemo po vsej Evropi, Siriji in Združenih državah Amerike.

Vsa stanovanja imajo nadstandardno višino stropov, vgrajeno zvočno izolacijo, konvektorsko in radiatorsko ogrevanje, centralno zračenje in hlajenje prostorov ter seveda izbrane talne obloge in keramiko visokega kakovostnega razreda. Vsaki stanovanjski enoti pripada v kletni etaži zidana shramba in najmanj eno parkirno mesto. Pod obema vilama je 248 parkirnih mest, ki se razprostirajo v treh podzemnih etažah, pri čemer so parkirišča v pritličju namenjena obiskovalcem in so povezana s kapiteljsko parkirno hišo.

Zelo ekonomična poraba energije

Posebnost Vile Urbane je tudi velika energetska učinkovitost. V okviru projekta OPET Slovenija, ki ga med drugim podpirajo evropska komisija, ministrstvo za okolje in prostor, Agencija za učinkovito rabo energije in ministrstvo za gospodarstvo, se je objekt Vila Urbana uvrstil v razred energetsko najbolj varčnih gradenj. Prejel je tudi mednarodno nagrado »Best development Slovenia 2010« britanskega medija Overseas Living, ki se že od leta 1999 ukvarja z raziskovanjem in poročanjem o najboljših lokacijah in nepremičninah po svetu.

Dejstva in številke

Odlična izvedba, visoka kakovost

  • 82 stanovanj je v luksuznem kompleksu Vila Urbana.
  • 10 stanovanj je še na voljo.
  • 4.600 kvadratnih metrov poslovnih površin je v Vili Urbani.
  • 24 metrov so visoki unikatni mozaiki mozaičarja in teologa Marka Rupnika.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.