Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Deset let varčevanja brez skrbi

Podjetje ELBI, d. o. o., je postalo zastopnik svetovno najbolj priznanega proizvajalca LED-svetil Cree
Avtor
02.12.2012 22:30
Čas branja: 2 min

V podjetju ELBI, d. o. o., se ponašamo z dolgoletno tradicijo pri izvajanju elektroinštalacij, razsvetljave, svetlobnih izračunov in parkirnih sistemov. Odlikujejo nas kratki dobavni roki, visoka kakovost in popoln servis, ki ga zagotavljamo naročniku, obenem pa sledimo sodobnim oblikovalskim smernicam in tehnološko naprednim izdelkom.

[A] 9480Untitled-12.1354470787.jpg
Svetila Cree zagotavljajo ustrezno varnost v cestnem prometu, hkrati pa ustrezajo okoljevarstvenim predpisom o svetlobnem onesnaževanju.

Omenjene prednosti in konkurenčnost nam seveda omogočajo tudi naši dobavitelji, ki so svetovno priznani proizvajalci svetil. V ponos nam je, da smo postali zastopnik svetovno najbolj priznanega proizvajalca LED-svetil Cree. Podjetje Cree Europe S. r. l. je inovativno in tehnološko vodilno svetovno podjetje na področju izdelkov za razsvetljavo, LED-komponent, polprevodniških komponent in radiofrekvenčnih naprav (RF-naprav). Zaradi inovativnosti in tehnološke dovršenosti se njihove LED-komponente vgrajujejo praktično v večino svetil vseh večjih svetovnih proizvajalcev.

LED-komponente Cree

LED-komponente Cree so zaradi kakovosti izdelave in tehnološke izpopolnjenosti primerne prav za vse vrste svetil, pri čemer je najbolj zgovoren podatek to, da je Cree največji proizvajalec omenjenih komponent na svetu, vse bolj pa je v Evropi znan tudi kot proizvajalec izredno kakovostnih svetil za razsvetljavo cest, javnih površin, parkirišč, parkirnih hiš, predorov, dvoran, telovadnic, industrijskih objektov, urbanih območij in bencinskih servisov. Kakovost osvetlitve in svetlobe je pri omenjenih objektih zelo pomembna, pri čemer so zahteve teh objektov ponavadi zelo posebne. Izpolnjujejo stroge kriterije in obenem omogočajo pokrivanje različnih potreb po osvetljenosti pri različnih vrstah objektov, kar zagotavljajo s široko izbiro med kar 20 različnimi optikami, ki zadovoljijo zahteve še tako posebnih naročnikov.

Javna razsvetljava

[A] ca54Untitled-13.1354470812.jpg
Zaradi dovršene kakovosti in vrhunske tehnologije Cree na svoje proizvode (Ledway Road, CR in LR Series) daje desetletno garancijsko dobo.

Na cestah, denimo, je potrebna svetloba, ki zagotavlja ustrezno varnost v cestnem prometu, hkrati pa spoštuje okoljevarstvene predpise o svetlobnem onesnaževanju. Učinkovito delovanje svetilk, njihova kakovost in prilagodljivost glede na območje uporabe dajejo voznikom in vsem drugim udeležencem v prometu občutek varnosti, hkrati pa svetilke poživijo nočni utrip mest, parkov, mestnih vpadnic, regionalnih cest in urbanih središč. Parkirišča na prostem kot tudi parkirne hiše kot drug primer potrebujejo energetsko varčno, z vidika osvetljenosti učinkovito in zmogljivo razsvetljavo.

Ob vseh že omenjenih kriterijih pa velja pozornost nameniti tudi življenjski dobi svetilk in zahtevnosti njihovega vzdrževanja. Za svetila proizvajalca Cree Europe S. r. l. lahko rečemo, da je vzdrževanje minimalno, zato so ti izdelki najboljša rešitev za vse vrste parkirnih prostorov.

Desetletno jamstvo na celotno svetilko

Zaradi dovršene kakovosti in vrhunske tehnologije proizvajalec na svoje proizvode (Ledway Road, CR in LR Series) daje desetletno garancijsko dobo. Garancija pokriva skoraj vse vrste svetilk, ki so primerne tako za notranjo kot tudi zunanjo uporabo. Mogoče jih je namestiti v restavracije, pisarne, bolnišnice, trgovine, nakupovalna središča, šole in univerze, razstavne salone, ceste, parkirišča in predore. Posebnost jamstva je v garanciji na celotno svetilko in ne samo na posamezne sestavne dele. Vse svetilke so zasnovane modularno, tako da lahko posamezni sestavni del po potrebi poljubno zamenjamo. Zasnova je preprosta in omogoča enostavno zamenjavo sestavnih delov.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.