Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Moj prvi Fiskars - zasnovan z otroki

Fiskars predstavlja novo dimenzijo kakovostnega vrtnega orodja za otroke
Avtor
17.02.2013 22:30
Čas branja: 1 min

Fiskars kot novost v letu 2013 predstavlja pestro paleto vrtnega orodja za otroke. Pri tem ponuja nove rešitve, upoštevajoč varnost in visoke finske standarde kakovosti.

Moj prvi Fiskars je vrtno orodje, ki so ga v Fiskarsu razvili po izsledkih raziskave pri dveletnem opazovanju otrok na vrtu. Člani razvojne ekipe v Fiskarsu so ob spremljanju igre otrok želeli ugotoviti, katera so tista orodja, ki bi najbolj zadovoljila njihove potrebe. Otroci so preskušali tudi ročaje in držala in tako so nastala orodja zanimivih oblik, velikosti in barv. Fiskars tako letos trgu že predstavlja pestro paleto barvitih orodij za vse letne čase, ki jih bodo otroci koristno uporabili tudi za svoje ustvarjalno raziskovanje.

138200-Action-2-10074-2
Orodja Moj prvi Fiskars nosijo oznako CE, kar potrjuje, da so izdelana skladno s predpisi Evropske unije.


Prilagojeno otrokom

Moj prvi Fiskars, priročna set škatla, vsebuje lopatko, žagico, ki je primerna za pripravo brazd ali vrst pred sajenjem, pa tudi za ustvarjanje lepih vzorcev v snegu ali pesku, priročno metlico in ročno zajemalko. Vsa ta mala vrtna orodja ponujajo mladim vrtnarjem nešteto možnosti pri oblikovanju in raziskovanju vrta. Posebno zanimivi so okrogli ročaji oranžne barve, ki ponujajo dober oprijem in so posebej prilagojeni otroškim rokam. Med igro to nadvse uporabno orodje tako malim mojstrom zagotovo ne bo drselo iz rok.

Set škatla je seveda večnamenska. V njej lahko otroci shranijo malo vrtno orodje, uporabna je tudi kot vedro, s pokritim pokrovom pa lahko otrokom služi še kot priročno sedišče. Uporabna je tudi pozimi - z njo si lahko denimo pomagajo pri gradnji igluja.

Moj prvi Fiskars vključuje še štiri mala vrtna orodja z držali (lopato za kopanje, lopato zajemalko, grablje in metlo). Vsako je sestavljeno iz kakovostne aluminijaste gredi, privlačnega okroglega ročaja oranžne barve in polipropilenske delovne površine. Ta je pri kopalnih orodjih dodatno ojačana s steklenimi vlakni, grablje pa so izdelane iz acetala oziroma polioksimetilena (POM), ki jim daje več prožnosti.

Moj prvi Fiskars kaže izjemno predanost podjetja, da bi otrokom približali nove možnosti vrtnega doživetja. Z naprednimi materiali in zasnovo, ki prepriča vsakega uporabnika, bodo še tako preprosta opravila postala še lažja in prijetnejša. Vrtnarjenje naj postane pravi užitek!

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.