Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Skupaj za dosego ciljev

Glavni cilj podjetja Prangl je zagotavljanje storitev z najmodernejšo opremo. Njihovo vodilo je profesionalno načrtovanje projektov in profesionalna izvedba.
Avtor
17.02.2013 22:30
Čas branja: 1 min

Večletne izkušnje, uporaba najmodernejše opreme, nenehno izobraževanje zaposlenih in visoka usposobljenost pri svetovanju jim omogočajo zagotavljanje kakovostnih storitev. Ker podjetja iz skupine Prangl delujejo po vsej srednji in južni Evropi, lahko organizirajo tudi celostne mednarodne rešitve.

Poslovnim partnerjem ponujajo storitve z dvigali nosilnosti do 600 ton, najem širokega izbora dvižnih ploščadi in viličarjev, storitve prevozov in premeščanja težke strojne opreme. Tako lahko podjetje Prangl zadosti različnim zahtevam kupcev. Za potrebe zelo zahtevnih projektov ne glede na dejavnost vedno najdejo primerno opremo in tehnično rešitev.

Imajo 600 zaposlenih. Kombinacija visoko usposobljenih delavcev in najmodernejše opreme zagotavlja, da so tovori strank vedno varno in skrbno nameščeni.

Kakovost s certifikatom

Podjetje Prangl je lani pridobilo certifikat za sistem upravljanja po EN ISO 9001:2008 in SCC**. »Certifikat uglednih presojevalcev TÜV Austria CERT GMBH je potrditev tega, kar dejansko živimo in delamo. Več kot 50-letna tradicija družinskega podjetja in izkušnje s projektov različnih razsežnosti so trden temelj podjetja Prangl v Sloveniji. Kakovostna in varna izvedba storitve je ključna pri našem delu,« je povedala Simona Ogorevc, pomočnica direktorice ter skrbnica za kakovost in SCC**.

Podjetje je sistem upravljanja kakovosti vzpostavilo z zavezo o njegovem stalnem vzdrževanju in izpopolnjevanju. V današnjih kriznih časih je še pomembneje, da podjetja prepoznavajo pomen kakovosti in varnosti ter s tem nadgrajujejo svoje poslovanje.

Cilj podjetja Prangl je zanesljivo in strokovno prepoznati ter izpolniti specifične zahteve strank in tako vzpostaviti dolgoročna partnerstva. Kakovost storitev je namreč odločilen dejavnik, ki omogoča uresničitev ciljev. Korektno sodelovanje s poslovnimi partnerji je podjetje Prangl uvrstilo med ključne ponudnike v dejavnosti.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.