Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Korekten in zanesljiv poslovni partner

Podjetje GIC gradnje je na področju izvajanja najrazličnejših objektov, od individualne gradnje do javnih, komunalnih in inženirskih objektov, na trgu že 23 let. Svoje prihodke ustvarja z vsemi vrstami gradenj, s svojimi povezanimi družbami pa dejavnost dopolnjuje še z betonarnami, kamnolomi, trgovino in inženiringom.
Avtor
02.06.2013 22:30
Čas branja: 1 min

V prejšnjih letih so uspešno končali več kot tisoč različnih projektov po Sloveniji. Pri dejavnostih podjetja uporabljajo sodobno tehnologijo, s katero ponujajo kakovostne storitve, veliko pozornosti pa namenjajo predvsem zadovoljstvu naročnikov, zmanjševanju porabe energije, skrbi za okolje in varnosti zaposlenih. Imajo certifikate s področja kakovosti (ISO 9001:2008), varstva okolja (14001:2004) ter varnosti in zdravja pri delu (OHSAS 18001:2007).

Prožnost in prilagodljivost podjetja sta glavni prednosti pri prevzemanju projektov, zato lahko hkrati uspešno izvajajo dela na več, tudi večjih gradbiščih.

Veliki projekti

Podjetje GIC gradnje tako vsako leto uspešno konča več projektov različnih velikosti, letna realizacija pa znaša okrog 30 milijonov evrov. Posebno ponosni so na večje projekte, ki so bili uspešno končani v prejšnjih letih poslovanja. Med največje sodijo gradnja največjega Mercator centra v Sloveniji v Mariboru, gradnja poslovnega kompleksa Modri kvadrat v Ljubljani, Policijske postaje Moste, Qlandie Krško in gradnja Nacionalnega forenzičnega laboratorija v Ljubljani, ki še teče. Seveda je v naboru pomembnih projektov še veliko drugih, uspešno zgrajenih objektov najrazličnejše namembnosti za razne naročnike.

Javna naročila so v ozadju

Položaj v gradbeništvu se zadnjih nekaj let stalno poslabšuje, odsev tega pa je negotovo poslovno in bančno okolje, ki se mu v podjetju GIC gradnje, d. o. o., uspešno izmikajo, saj utrjujejo svoje poslovanje pri tradicionalnih naročnikih zunaj javnih razpisov, ki znajo ceniti korektnost in zanesljivost poslovnih partnerjev. Sodelovanje pri javnih naročilih, zaradi edinega merila najnižja cena in nesprejemljivih bančnih jamstev, ki pa jih banke ne dajejo, tako za podjetje ni prednostna naloga.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.