Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Užitki ob vonjavah z vrtnega žara

Kamini in peči so vir naravne toplote, mesto doživetij in sprostitve
Avtor
10.05.2015 22:30
Čas branja: 1 min

Verjetno ni nikogar, ki bi se slabo počutil med posedanjem na vrtu, medtem ko zadiši z žara. Ali ko se v peči za peko pic sveti razbeljena žerjavica, ki nato poskrbi, da je hrana iz takšne peči še posebej okusna.

V družinskem podjetju Kamini Kočevar iz Šempetra imajo že 30-letno tradicijo izdelovanja kaminov. V njihovi ponudbi najdete tipske vrtne kamine in vrtne kamine, izdelane po naročilu, peči za peko pic (pica peči), peči za pripravo hrane ter letne kuhinje. Udobje, ki ga pričakuje sodoben uporabnik vrtnih kaminov, pri Kaminih Kočevar zagotavljajo s svojimi bogatimi izkušnjami in ob sodelovanju s tujimi poslovnimi partnerji.

kamini1.1431279500.jpg.o.600px.jpg
Sestavljiv program elementov omogoča, da sestavite vrtni kamin po svoji meri; poleg kamina lahko uporabite še element z umivalnikom, plinskim gorilnikom in odlagalne površine.

Sestavite si kamin po svoji meri

V ponudbi podjetja Kamini Kočevar so vam na voljo številne možnosti kaminov, peči in kurišč za vrt. Sestavljiv program elementov omogoča, da si sestavite vrtni kamin po svojih potrebah, saj lahko poleg kamina izbirate še element z umivalnikom, plinskim gorilnikom in odlagalno površino.

kamini5.1431279503.jpg.o.600px.jpg
Poleg vrtnih kaminov v podjetju Kamini Kočevar ponujajo tudi bogat izbor notranjih kaminov in peči.

Eno kurišče za plin ali oglje

Novost na trgu je program kaminov Sunday One, kjer lahko v istem kurišču za peko uporabljate plin ali oglje, pri nekaterih modelih celo drva. Plinski gorilnik lahko namreč v hipu spremenite v pladenj za oglje ter izberete način peke, ki vam v danem trenutku ustreza.

kamini3.1431279501.jpg.o.600px.jpg
V ponudbi podjetja Kamini Kočevar so vam na voljo številne možnosti kaminov, peči in kurišč za vrt.

Velik izbor notranjih kaminov in peči

Poleg vrtnih kaminov v podjetju Kamini Kočevar ponujajo tudi bogat izbor notranjih kaminov in peči. Veliko ponudbo oblik, velikosti, funkcij in tehnik si lahko ogledate tudi na spletni strani [www.kamini.si] . Zanesljivo boste našli takega, s katerim boste dali piko na i svojemu domu.

kamini2.1431279504.jpg.o.600px.jpg

Fotot: Kamini Kočevar

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.