Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Krisma ob 25-letnici pripravlja projekt Krisma Design Store

Zato bodo prodali ali oddali šest let star prodajni salon
Avtor
10.05.2015 22:30
Čas branja: 2 min

Podjetje Krisma, vrhunska kopalniška oprema, letos praznuje 25 let uspeš­nega poslovanja. Navzoči so predvsem v Sloveniji in bližnji okolici, njihovi kupci pa so zlasti zasebni investitorji. Letos je podjetje začelo razvijati nov projekt Krisma Design Store, ki mu bo omogočil uspešno poslovanje in rast tudi v prihodnje. Zgradili bodo nov poslovni objekt, kjer bodo trgu predstavili revolucionarno idejo prodaje opreme za dom. Zaradi tega na Kajuhovi ulici v Ljubljani prodajajo oziroma oddajajo leta 2009 zgrajeno svojo zdajšnjo poslovno stavbo.

Zaradi popolne spremembe trga in nakupovalnih navad v zadnjih nekaj letih se je pojavila potreba po novem, drugačnem ustvarjanju smernic za zahtevnejšo opremo, ki bivalne površine spremenijo v topel dom.

krisma1.1431279915.jpg.o.600px.jpg
Podjetje Krisma na Kajuhovi ulici v Ljubljani prodaja oziroma oddaja leta 2009 zgrajeno in dobrih 2.600 kvadratnih metrov veliko trietažno poslovno stavbo s 24 parkirišči.

Trg opreme za dom

Prodaja opreme za dom se je v Sloveniji v zadnjih letih korenito spremenila. Deli se na prodajo nizkocenovnih izdelkov na eni strani, na drugi pa so zahtevnejši, bolj kakovostni izdelki. Ti sodijo v srednji ali višji cenovni razred. Kupcem teh izdelkov je treba te predstaviti v realnem okolju, prodajalci pa morajo imeti veliko znanja, saj so njihovi strokovni nasveti eden izmed glavnih pogojev za prodajo. Pri kopalniški opremi je podobno. Prodaja je zelo odvisna od gradnje novih objektov in prenov starih stanovanjskih enot. Omenjeni dejavnosti v Sloveniji nazadujeta, kupna moč upada, a kljub temu je na trgu veliko novih poslovnih priložnosti, menijo.

Novosti v poslovanju podjetja Krisma

Zato so v podjetju Krisma, vrhunska kopalniška oprema, na podlagi razmer na trgu pripravili nove produkte in pristope k prodaji kopalniške opreme ter keramičnih in porcelangres ploščic. Projekt je končan, njihova linija pohištva je pripravljena za prodajo, od sredine prejšnjega leta pa omogočajo tudi izvedbo na ključ. »Trg poleg kakovostnega izdelka zahteva tudi strokovno montažo, ki jo izvajamo s skupino naših strokovno usposobljenih monterjev,« pravi Boštjan Šubic, direktor podjetja Krisma.

Proizvodnja porcelangres keramike Magnum - dimenzije do 160 krat 320 centimetrov - v tovarnah skupine Florim ([www.florim.it]) je končana, zato prodaja in dobava potekata nemoteno. Zagotovljena je tudi strokovna izvedba polaganja vseh vrst porcelangres keramike.

Krisma Design Store

Družinsko podjetje Krisma, vrhunska kopalniška oprema, bo predvidoma prihodnje leto končalo projekt Krisma Design Store. Tako se bodo preselili v nove trgovsko-logistično-proizvodne prostore. »Projekt obsega gradnjo novega poslovnega objekta, ki bo prilagojen novim potrebam in zahtevam kupcev ter bo podjetju zagotavljal tudi izvedbo vseh starih in novih programov na eni lokaciji. Kupcem bomo ponudili večjo izbiro opreme za dom, kot jo ponujamo zdaj,« pravi Boštjan Šubic in dodaja, da bodo izdelke predstavili po novem, stranki lažje predstavljivo. Velik poudarek bo na 3D- in 4D-vizualizaciji prostora oziroma izbrane opreme.

krisma2.1431279916.jpg.o.600px.jpg

Prodaja nepremičnine na Kajuhovi v Ljubljani

Zaradi gradnje novega poslovnega objekta bo podjetje Krisma svoj zdajšnji prodajni salon na Kajuhovi ulici prodalo ali oddalo. Sodobno zasnovan objekt z 2.622 kvadratnimi metri uporabnih površin obsega pritličje in dve nadstropji. Stavba stoji na 3.748 kvadratnih metrov velikem zemljišču, na katerem je 24 parkirnih mest. Objekt je bil zgrajen leta 2009 in ima v celoti urejeno vso dokumentacijo.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.