Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Vstopite v svet Lumarjeve inovativne gradnje prihodnosti

Trajnostni razvoj, manjše onesnaževanje okolja, prehod v nizkoogljično družbo in energetska učinkovitost so sodobne svetovne smernice. Te izzive so že pred leti sprejeli tudi v podjetju Lumar. Pri razvoju svojih inovativnih in energetsko učinkovitih pasivnih in nizkoenergijskih rešitev ne upoštevajo le varovanja okolja in učinkovitosti, posebno pozornost namenjajo tudi ustvarjanju ugodnih bivalnih razmer ter sodobni in kakovostni oblikovani arhitekturi.
Avtor
07.03.2016 22:30
Čas branja: 2 min
Vstopite v svet Lumarjeve inovativne gradnje prihodnosti
V družini Primus je odslej na voljo tudi hiša z obrnjenim tlorisom.

Na podlagi svojega znanja in večletnih izkušenj z gradnjo pasivnih objektov, kjer so orali ledino in pripomogli k uveljavitvi pasivne gradnje v Sloveniji, so v podjetju pripravili optimiziran pasivni sistem Lumar Pasiv Energy. Z izboljšanim sistemom so dopolnili svojo družino energetsko učinkovitih in preverjenih certificiranih pasivnih sistemov. Podjetje s svojimi pasivnimi sistemi kupcem omogoča pridobitev najvišjih subvencij Eko sklada ter izjemno energetsko učinkovitost in visoko bivalno ugodje.

Novi koncepti gradnje prihodnosti

Že leta 2012 so z gradnjo aktivne hiše Lumar ustvarjali trend pametnih in tehnološko naprednih hiš prihodnosti v Sloveniji. Letos bodo ta koncept še nadgradili in kupcem ponudili dodatne možnosti gradnje najkakovostnejših energetsko samozadostnih hiš. Gotovo ima gradnja energetsko najbolj varčnih objektov prednost, saj imajo takšni precej višjo dodano vrednost. Prav tako pa, ko govorimo o plusenergijskih ali aktivnih hišah, tudi vemo, koliko nas glavna dobrina, torej sonce, za zdaj stane. Rast cen vseh drugih energentov danes težko ocenimo. Tako lahko že zdaj omejimo tveganja, povezana z gibanjem cen energentov, hkrati pa naredimo zelo veliko za okolje.

Osvežena najbolje prodajana hiša Primus

Svojo najbolje prodajano hišo Primus so tudi tokrat nekoliko osvežili in dodatno povečali ponudbo tlorisnih zasnov. Odslej je v ponudbi tudi tloris z obrnjenim bivalnim prostorom, ki v družino hiš Primus dodaja nove možnosti izvedbe. Tako je ob sedmih tipologijah hiše, štirih velikostih in zdaj že petih paketih zunanjega videza hiše ter neskončnih možnostih tlorisnih rešitev, Primus resnično prava zvezda na področju raznolikosti in funkcionalnosti.

Nove hiše Lumar

lumar-opera-172-1.1457370909.jpg.n.960px.jpg
Lumar je letos obogatil družino tipskih hiš. Na fotografiji je hiša Opera.

V zadnjih letih so se dokončno uveljavili kot nosilci novih smernic modernih in tlorisno funkcionalno zasnovanih montažnih hiš, ki prepričajo s svojo zunanjostjo in razporeditvijo prostorov. Družino tipskih hiš so letos povečali za štiri klasične hiše s pridihom modernih detajlov in novih smernic. Tako so klasičnim hišam Vitalis, Opus, Opera in Verona dodali svežino sodobnosti. Še vedno razmišljajo o življenju brez ovir, zato so njihove pritlične hiše Terra, Gea in Venus dodatno optimizirane in prilagojene za brezskrbno življenje na enem nivoju.

Novo v družini Lumar BlackLine

backline-pure-p.1457370906.jpg.n.960px.jpg
Družino BlackLine so razširili s pritlično zasnovo hiše Pure P.

Družino sodobno in tlorisno funkcionalno zasnovanih enodružinskih nizkoenergijskih hiš z dizajnom brez kompromisa so razširili s pritlično zasnovo hiše Pure P, pripravili pa so tudi sveže idejne zasnove iz linije Individual. S tem družina hiš Lumar BlackLine ponuja dodatne možnosti individualnosti in trajnostne gradnje.

Lumarjev Pomladanski Best Buy

V okviru Pomladanske Best Buy ponudbe so za kupce hiš prvič pripravili optimizirane in premišljeno izbrane pakete nizkoenergijskih in pasivnih hiš Lumar. Kupci lahko izbirajo med nizkoenergijskimi in pasivnimi hišami v linijah Lumar Smart in Lumar Pasiv Smart ter njihovimi nadgradnjami v linijah Lumar Best Buy in Pasiv Best Buy. Novi paketi so odgovor na zahteve in potrebe kupcev ter ponujajo odličen izbor tehnološko in izvedbeno kakovostnih hiš Lumar z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo. Posebne ugodnosti so pripravili tudi za vse kupce hiš Primus in individualnih hiš Lumar.

Lumar na sejmu Dom svojo ponudbo predstavlja v dvorani A (kupola). Več informacij na [www.lumar.si] .

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.