Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Z Mitsubishijem Electricom in Vitanestom do toplotnega udobja

Vitanest je pooblaščeni distributer za mednarodnega proizvajalca Mitsubishi Electric. Skupaj s projektanti, inštalaterji in prodajalci uporabnikom po vsej Sloveniji zagotavljajo celostno prodajno in tehnično podporo, predpisana potrdila o ustreznosti in kakovosti (izjava o skladnosti), navodila za uporabo, svetovanje, garancijo in servis.
Avtor
07.03.2016 22:30
Čas branja: 1 min
Z Mitsubishijem Electricom in Vitanestom do toplotnega udobja
Celotna paleta izdelkov Mitsubishi Electric je energetsko visoko učinkovita in omogoča varčno klimatizacijo in ogrevanje z napravami, ki koristijo obnovljive vire energije v vseh letnih časih.

Zelo so pozorni na redno izobraževanje in usposabljanje doma in v tujini. Proizvajalca obiščejo tudi v tovarnah na Japonskem, Tajskem in Škotskem, kjer se lahko prepričajo o poteku celotnega proizvodnega procesa, izvajanju meritev in razvoju, predvsem pa neposredno posredujejo izkušnje s terena, ki jih proizvajalec skrbno prouči in vnese v razvojne programe, ker nastajajo izdelki po meri uporabnika.

vitanest-foto1.1457376999.jpg

Vse za visoko energetsko učinkovitost

Skupaj s projektanti sodelujejo pri načrtovanju ogrevanja, ventilacije in klimatizacije objektov z zmogljivimi večsistemskimi klimatskimi napravami, kaskadnimi sistemi s toplotno črpalko ter sistemi VRF z variabilnim pretokom hladilnega sredstva.

Ponudba naprav in sistemov Mitsubishi Electric za ogrevanje, klimatizacijo in prezračevanje je zelo široka in omogoča celostno rešitev toplotnega udobja različnih objektov. Celotna paleta izdelkov je energetsko visoko učinkovita ter omogoča varčno klimatizacijo in ogrevanje z napravami, ki uporabljajo obnovljive vire energije v vseh letnih časih.

Naprave in sistemi za klimatizacijo in ogrevanje delujejo na podlagi tehnologije toplotne črpalke, večino koristne energije za klimatizacijo in ogrevanje črpajo brezplačno iz okolja, le manjši del iz električnega omrežja. Klimatske naprave in toplotne črpalke Mitsubishi Electric je mogoče upravljati z daljinskim upravljalnikom in pametno mobilno napravo, kar je dodatna vrednost za uporabnika, ki si po svojih potrebah in željah priredi idealno toplotno udobje doma ali na delovnem mestu.

Vodilni na svetu

Mitsubishi Electric je mednarodna korporacija, katere začetki segajo v leto 1921. Danes je skupina družb, ki ima sedež v Tokiu, tudi v svetovnem merilu vodilna v proizvodnji, trženju ter pri prodaji električne in elektronske opreme za široko in komercialno porabo ter naprav in tehnologij za energetsko, prometno in gradbeno industrijo.

Družba Mitsubishi Electric je močno zavezana k ustvarjanju do okolja prijaznih izdelkov in dejavnosti ter spodbujanju programov družbene odgovornosti podjetij. Klimatske in ogrevalne sisteme proizvajajo v lastnih tovarnah na Japonskem, Tajskem in Škotskem.

Neposredno zaposlujejo prek sto tisoč ljudi, sedeže v Evropi imajo že od leta 1969, poslovalnice pa v Belgiji, na Češkem, v Franciji, Nemčiji, Nizozemski, Italiji, na Irskem, Poljskem, Portugalskem, Švedskem, v Rusiji, Španiji in Združenem kraljestvu. Za slovenski trg je pristojna poslovalnica v Milanu.

Vitanest vabi vse obiskovalce na svoj razstavni prostor na sejmu Dom v Ljubljani. Najdete jih v dvorani B, ob stekleni steni desno od vhoda s sejemskega dvorišča.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.