Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Na letošnjem sejmu Dom bo skoraj 550 razstavljavcev

Letošnji sejem Dom bo od 8. do 13. marca. Na 20 tisoč kvadratnih metrih površin bo 545 podjetij iz 32 držav predstavilo rešitve za gradnjo.
Avtor
07.03.2016 22:30
Čas branja: 1 min
Na letošnjem sejmu Dom bo skoraj 550 razstavljavcev
Obiskovalci bodo lahko dobili informacije o različnih storitvah in izdelkih, sistemskih rešitvah in naprednih tehnologijah za dom.

Sejem bo odprt od 10. do 20. ure, v nedeljo do 18. ure. Tudi letos ga je mogoče obiskati s cenejšo vstopnico happy hour po pet evrov. Kupiti jo je mogoče v torek, sredo in četrtek (od 8. do 10. marca) od 13. do 15. ure. Razstavljavci ponujajo popuste, nekatere od njih pa je mogoče uveljaviti tudi še po sejmu.

Bogat razstavni program

55

tisoč ljudi približno vsako leto obišče sejem Dom.

Obiskovalci bodo lahko dobili informacije o različnih storitvah in izdelkih, sistemskih rešitvah in naprednih tehnologijah za dom. Veliko podjetij bo predstavilo energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje ter urejanje okolice.

Tudi letos vesele urice

Zadnja leta prireditev obišče približno 55 tisoč ljudi, vodstvo sejma pa jih vabi, da izkoristijo brezplačno vožnjo s sejma z mestnim avtobusom LPP, pri čemer morajo pri vstopu na avtobus pokazati le vstopnico. Obiskovalci, ki bodo sejemsko vstopnico kupili prek spleta, bodo lahko 11., 12. in 13. marca brezplačno parkirali v Stožicah, od koder se bodo lahko, prav tako brezplačno, odpeljali in pripeljali z mestnim avtobusom. Obiskovalci, ki se bodo v Ljubljano pripeljali z vlakom, bodo lahko sejemsko vstopnico kupili po nižji ceni.

sejhem-dom-2015-2.1457377113.jpg.n.960px.jpg
Obiskovalci bodo lahko dobili informacije o različnih storitvah in izdelkih, sistemskih rešitvah in naprednih tehnologijah za dom.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.