Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Z žaluzijami Krater je objekt vreden več

Skupina Medle, podjetje s 40-letno tradicijo, tudi letos na sejmu Dom razstavlja svoj proizvodni program. Družba, ki pri senčilih sodi med vodilne v tem delu Evrope, postavlja na tem področju nove smernice.
Avtor
07.03.2016 22:30
Čas branja: 2 min

Predstavljajo že uveljavljen sistem zunanjih žaluzij Krater, ki je plod lastnega razvoja ter je v nekaj letih od prvega nastopa na trgu postal prava prodajna uspešnica v Sloveniji in zunaj njenih meja. Krater je sinonim za premium zunanjo žaluzijo. Njene lastnosti presegajo povprečne rešitve glede večfunkcionalnosti, kompaktne, debelostenske in elegantne izvedbe. Prav tako jih je zelo preprosto vgraditi in obdelati. Vgradimo jih lahko na fasado ali pod njo, uporabniki pa jih lahko upravljajo s stikalom, daljinskim upravljalnikom ali pametnim telefonom. Možna je takojšnja ali naknadna vgradnja rolo ali plise komarnikov. Izdelek je sestavljen iz vrhunskih materialov ter s svojimi možnostmi in dimenzijami edinstven na trgu.

Z žaluzijami Krater bo objekt vreden več. »Dodano vrednost prinesejo tako videz kot tudi praktičnost uporabe in energetski prihranki,« pravi komercialni direktor podjetja Medle Andrej Zgonc.

Za novogradnje

Roletarstvo Medle na sejmu Dom

Skupina Medle bo razstavljala na razstavnem prostoru številka 19 v hali A1, kjer bodo njeni svetovalci predstavili rešitev po meri. Obiščete jih lahko tudi v enem izmed razstavno-prodajnih salonov v Ljubljani, Novem mestu ali Mariboru. Podjetje vabi k sodelovanju tudi arhitekte, ki jim ponuja tehnično podporo pri klasičnih in specifičnih rešitvah senčenja.

Poleg zunanjih žaluzij in klasičnih rolet bo na sejmu Dom podjetje Medle predstavilo novo energetsko varčno rešitev za novogradnje. Gre za nadokensko izolativno termoomarico, ki se lahko vgradi pod armaturno ploščo, zato preklad ni treba izdelati. Med drugimi prednostmi Andrej Zgonc poudarja skrita vodila pod fasado in njeno izredno visoko izolativnost, primerno tudi za pasivno gradnjo. Omarica je lahko prirejena tako za roleto kot tudi za zunanjo žaluzijo.

Za prenove

Za sanacije, kjer lastniki zamenjujejo stare lesene nad­okenske omarice, Medle predstavlja varčno rešitev z nadokensko omarico Inline, v katero se lahko vgradi tudi rolo komarnik ali motor. Ta sistem doseže boljši faktor toplotne prehodnosti kot navadno okno. Tudi pri klasičnih roletah in žaluzijah Krpan so na voljo evolucijske rešitve. Gre za napredne motorne pogone ter vizualno dovršene in energetsko varčne sisteme. Za teraso, balkon ali vrt bodo razstavili različne modele tend in kakovostne aluminijaste pergole.

Kupec dobi največ za svoj denar

»Ker ima naše podjetje že 40-letno tradicijo, ni naključje, da smo strokovnjaki za senčenje,« pravi Andrej Zgonc. Poudarja sisteme za kakovostno senčenje trikotnih oken, vogalnih steklenih sklopov in podobnega. Ponudbo zaokrožajo notranja senčila, kot so roloji, pliseji in notranje žaluzije, ter komarniki vseh vrst, bodisi samostojni bodisi v kombinaciji z zunanjimi senčili.

»Naše vodilo je, da ponudimo kupcu sodobne, strokovne in celostne rešitve senčenja na enem mestu, pa tudi, da pri nas stranka dobi največ za svoj denar,« je končal Zgonc.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.