Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Marlesov dan odprtih vrat v elegantni hiši z značajem

Podjetje Marles hiše bo na letošnjem prvem pomladnem dnevu odprtih vrat v soboto, 19. marca, v okolici Ljubljane premierno predstavilo že vseljeno visoko učinkovito nizkoenergijsko hišo R Individual.
Avtor
14.03.2016 22:30
Čas branja: 1 min
Marlesov dan odprtih vrat v elegantni hiši z značajem
Arhitektura hiše R Individual je prilagojena zahtevi po medsebojno dobro povezanih prostorih, njihovi velikosti in dinamičnosti. Foto: Marles

Za hišo R Individual so značilne drzna zasnova, sodobna tehnologija in energetska učinkovitost. Arhitektura je prilagojena zahtevi po medsebojno dobro povezanih prostorih, njihovi velikosti in dinamičnosti. Odlikuje jo kombinacija svetlih čistih površin, med kakovostnimi naravnimi materiali pa prevladuje les.

Odgovori na vprašanja o gradnji

Na dnevu odprtih vrat bodo Marlesovi strokovnjaki odgovarjali na vsa vprašanja o gradnji, konstrukcijskih sistemih, novostih in inovacijah na področju tehnologije ter ogrevanju in prezračevanju nizkoenergijskih, visokoučinkovitih in pasivnih hiš. Predstavniki banke pa bodo svetovali pri sestavi načrta financiranja gradnje hiše.

Predstavitev vseh ugodnosti za kupce

Predstavljene bodo tudi Marlesove pomladne ugodnosti in celovita ponudba hiš na ključ, pri katerih je največji poudarek na sodobni arhitekturi, razgibani in funkcionalni razporeditvi prostorov, energijski učinkovitosti in gradnji iz najkakovostnejših certificiranih materialov.Na voljo bodo tudi podrobne informacije o dopolnjeni ponudbi Marles All Inclusive, ki omogoča popolno storitev za najenostavnejšo pot do novega doma. Z njo Marles kupcem hiš zagotavlja najširšo paleto storitev in izdelkov za najvišjo kakovost in brezskrbnost bivanja v novem domu. Te ugodnosti so namenjene vsem, ki bodo za svojo sanjsko hišo izbrali povsem individualno zasnovano hišo ali Marlesovo hišo na ključ. Več informacij je na spletni strani ([www.marles.com]) .

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.