Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Ta petek in soboto dnevi odprtih vrat v Rolteku

Podjetje Roltek bo 22. in 23. aprila v salonu v Dobu pri Domžalah priredilo dneve odprtih vrat. V teh dveh dneh boste lahko kupili rolete, zunanje žaluzije, komarnike, tende in celo garažna vrata po še posebej ugodnih cenah. Ogledali si boste lahko tudi proizvodnjo senčil.
Avtor
18.04.2016 22:30
Čas branja: 1 min
Ta petek in soboto dnevi odprtih vrat v Rolteku
S tendo si lahko zagotovite celo do 100-odstotno zaščito pred UV-žarki.

Zunanja senčila odbijajo vročino

Pri izbiri je smiselno razmišljati, da bomo z njimi dolgoročno privarčevali. Senčila kupujemo za dolgoročno uporabo in začetna naložba v njih se nam zagotovo hitro povrne in nekajkratno poplača.

Spuščene rolete oziroma zunanje žaluzije poleti ustavijo in odbijejo 80 odstotkov vročine, ki bi sicer segrevala prostor. S tem pripomorejo k precejšnjemu prihranku energije, ki bi bila potrebna za ohlajanje s klimatsko napravo.

Na kaj biti pozoren pri nakupu tende

Odločitev o tipu tende je najbolj odvisna od velikosti in oblike terase oziroma balkona, upoštevati pa je treba tudi mesto, kjer bo nameščena. Če je ne morete imeti pod streho, izberite kasetno tendo. Ta je shranjena v kaseti, ki blago in mehanizem ščiti pred vremenskim vplivi. Za uživanje v senci na vrtu so na voljo tudi samostoječi sistemi.

Ker je možnosti veliko, se pred nakupom posvetujte s strokovnjakom. V Rolteku pravijo, da se njihovi strokovnjaki oglasijo na domu kupca in svetujejo, kaj izbrati.

Nadležni insekti naj ostanejo zunaj

Odprta okna pomenijo tveganje, da bodo v prostor prišli komarji in druge žuželke ter motili počitek. Trajno zaščito pred mrčesom omogočajo komarniki iz aluminija, ki so dolgoročna, zanesljiva in do okolja prijazna rešitev. »Izdelamo jih točno po meri okna ali balkonskih vrat, zato zagotavljajo 100-odstotno tesnjenje,« pravijo v Rolteku.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.