Kako so lani poslovali največji slovenski gradbinci? Kako so lani poslovali največji slovenski gradbinci? Rast prihodkov je med gradbenimi velikani bolj kot ne stalnica, rast dobička pa ob tem nikakor samoumevna
Za boljši položaj koncesionarjev bo treba spremeniti rudarsko zakonodajo Za boljši položaj koncesionarjev bo treba spremeniti rudarsko zakonodajo Vloga občin pri odločanju o podelitvi rudarske pravice oziroma pri odločanju o njenem podaljšanju, kot jo ureja ZRud-1, je neprimerna.
Preveč ohlapna gradbena zakonodaja znižuje varnost zahtevnih infrastrukturnih objektov Preveč ohlapna gradbena zakonodaja znižuje varnost zahtevnih infrastrukturnih objektov Varnost pri načrtovanju zagotavlja en človek, odgovorni projektant gradbene konstrukcije, pri tem pa zakon ne predvideva nadzora. To je v popolnem nasprotju z vsemi znanimi sistemi zagotavljanja kakovosti, kjer je nadzor bistveni del
Oglasno sporočilo

Ta petek in soboto dnevi odprtih vrat v Rolteku

Čas branja: 1 min
18.04.2016  22:30
Podjetje Roltek bo 22. in 23. aprila v salonu v Dobu pri Domžalah priredilo dneve odprtih vrat. V teh dveh dneh boste lahko kupili rolete, zunanje žaluzije, komarnike, tende in celo garažna vrata po še posebej ugodnih cenah. Ogledali si boste lahko tudi proizvodnjo senčil.
Ta petek in soboto dnevi odprtih vrat v Rolteku
S tendo si lahko zagotovite celo do 100-odstotno zaščito pred UV-žarki.

Zunanja senčila odbijajo vročino

Pri izbiri je smiselno razmišljati, da bomo z njimi dolgoročno privarčevali. Senčila kupujemo za dolgoročno uporabo in začetna naložba v njih se nam zagotovo hitro povrne in nekajkratno poplača.

Spuščene rolete oziroma zunanje žaluzije poleti ustavijo in odbijejo 80 odstotkov vročine, ki bi sicer segrevala prostor. S tem pripomorejo k precejšnjemu prihranku energije, ki bi bila potrebna za ohlajanje s klimatsko napravo.

Na kaj biti pozoren pri nakupu tende

Odločitev o tipu tende je najbolj odvisna od velikosti in oblike terase oziroma balkona, upoštevati pa je treba tudi mesto, kjer bo nameščena. Če je ne morete imeti pod streho, izberite kasetno tendo. Ta je shranjena v kaseti, ki blago in mehanizem ščiti pred vremenskim vplivi. Za uživanje v senci na vrtu so na voljo tudi samostoječi sistemi.

Ker je možnosti veliko, se pred nakupom posvetujte s strokovnjakom. V Rolteku pravijo, da se njihovi strokovnjaki oglasijo na domu kupca in svetujejo, kaj izbrati.

Nadležni insekti naj ostanejo zunaj

Odprta okna pomenijo tveganje, da bodo v prostor prišli komarji in druge žuželke ter motili počitek. Trajno zaščito pred mrčesom omogočajo komarniki iz aluminija, ki so dolgoročna, zanesljiva in do okolja prijazna rešitev. »Izdelamo jih točno po meri okna ali balkonskih vrat, zato zagotavljajo 100-odstotno tesnjenje,« pravijo v Rolteku.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
GRADBENIŠTVO
Nova gradnja v Ljubljani: Kje boste lahko rešili svoje stanovanjsko vprašanje?

Pregledali smo stanovanjske projekte, ki v kratkem prihajajo na trg

GRADBENIŠTVO
Nepremičninski inf
Nepremičninski informator S predlogi Levice bi lahko slovenski stanovanjski trg postal podoben vietnamskemu 109

»Česar Američani v njihovem glavnem mestu niso uničili z bombami, so to pozneje storile oblasti, ki so omejile najemnine stanovanj,«...

OGLAS
GRADBENIŠTVO
Nepremičninski inf
Nepremičninski informator Ljubljana bo dobila 230 stanovanj po več kot pet tisočakov za kvadratni meter 19

V Ljubljani bodo letos končno začeli graditi tri stanovanjske objekte v središču mesta, ki jih lahko uvrstimo v kategorijo top ponudbe...

GRADBENIŠTVO
Novice
Novice Kako so lani poslovali največji slovenski gradbinci?

Rast prihodkov je med gradbenimi velikani bolj kot ne stalnica, rast dobička pa ob tem nikakor samoumevna

GRADBENIŠTVO
To so poslovne stavbe, ki se trenutno gradijo v Ljubljani 1

Po letih velike gospodarske rasti so se le zbudile tudi investicije v poslovne stavbe

GRADBENIŠTVO
Slovenija
Slovenija To so Jankovićevi največji projekti za obnovo infrastrukture 2

Ker pri Jankoviću ne znajo navesti petih največjih projektov v obnovo infrastrukture, smo jih poiskali sami