Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Kamin vselej poskrbi za prijetno ozračje

Kamini in peči so vir naravne toplote, mesto doživetij in sprostitve, hkrati pa tudi lep dekorativni element. Najbrž se nihče ne počuti slabo med posedanjem na vrtu, medtem ko zadiši z žara ali ko v peči za peko pic žari razbeljena žerjavica, ki daje hrani še prav poseben okus.
Avtor
18.04.2016 22:30
Čas branja: 1 min

V družinskem podjetju Kamini Kočevar iz Šempetra se z izdelovanjem kaminov ukvarjajo že tri desetletja. Ponujajo tipske vrtne kamine, kamine, izdelane po naročilu, peči za peko pic, peči za pripravo hrane ter vrtne kuhinje. Bogate izkušnje in sodelovanje z več tujimi partnerji jim omogočajo, da zagotovijo udobje, ki ga pričakuje sodoben uporabnik.

Na voljo tudi sestavljivi program

V Kaminih Kočevar lahko izbirate med več različicami kaminov, peči in kurišč za vrt. Ponujajo tudi sestavljiv program elementov, s katerimi lahko sestavite vrtni kamin po svojih željah in okusu. Kaminu lahko na primer dodajate elemente z umivalnikom, plinskim gorilnikom ali odlagalno površino.

Bogat izbor notranjih kaminov in peči

Poleg vrtnih kaminov ponujajo še bogat izbor notranjih kaminov in peči. Tudi v tem segmentu je na voljo veliko oblik, velikosti, funkcij in tehnik. Obljubljajo, da boste zanesljivo našli kamin, s katerim boste postavili piko na i svojemu domu.

kamini1.1461003303.jpg

Novost na trgu

- Ruegg Surprise je zaprto kurišče, ki ga lahko hkrati uporabljate kot vir toplote in kot žar. Panoramsko steklo z vseh zornih kotov omogoča prijeten pogled na ogenj, hkrati pa varno uporabo kamina brez neprijetnega vonja po dimu in izpadanju žerjavice. Na vrhu so plošče, na katerih lahko pečemo meso, ribe, zelenjavo in druge jedi.

- Plošče se segrejejo do 250 oziroma 300 stopinj Celzija. Lahko jih preprosto odstranite in perete tudi v pomivalnem stroju. Zabave boste lahko prirejali vse leto, saj je kamin Surprise vir toplote, ob katerem bo toplo tudi v hladnejših dneh. Hkrati je lep dekorativni element, ki bo popestril vašo teraso.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.