Kako so lani poslovali največji slovenski gradbinci? Kako so lani poslovali največji slovenski gradbinci? Rast prihodkov je med gradbenimi velikani bolj kot ne stalnica, rast dobička pa ob tem nikakor samoumevna
Za boljši položaj koncesionarjev bo treba spremeniti rudarsko zakonodajo Za boljši položaj koncesionarjev bo treba spremeniti rudarsko zakonodajo Vloga občin pri odločanju o podelitvi rudarske pravice oziroma pri odločanju o njenem podaljšanju, kot jo ureja ZRud-1, je neprimerna.
Preveč ohlapna gradbena zakonodaja znižuje varnost zahtevnih infrastrukturnih objektov Preveč ohlapna gradbena zakonodaja znižuje varnost zahtevnih infrastrukturnih objektov Varnost pri načrtovanju zagotavlja en človek, odgovorni projektant gradbene konstrukcije, pri tem pa zakon ne predvideva nadzora. To je v popolnem nasprotju z vsemi znanimi sistemi zagotavljanja kakovosti, kjer je nadzor bistveni del
Oglasno sporočilo

Kamin vselej poskrbi za prijetno ozračje

Čas branja: 1 min
18.04.2016  22:30
Kamini in peči so vir naravne toplote, mesto doživetij in sprostitve, hkrati pa tudi lep dekorativni element. Najbrž se nihče ne počuti slabo med posedanjem na vrtu, medtem ko zadiši z žara ali ko v peči za peko pic žari razbeljena žerjavica, ki daje hrani še prav poseben okus.
Kamin vselej poskrbi za prijetno ozračje

V družinskem podjetju Kamini Kočevar iz Šempetra se z izdelovanjem kaminov ukvarjajo že tri desetletja. Ponujajo tipske vrtne kamine, kamine, izdelane po naročilu, peči za peko pic, peči za pripravo hrane ter vrtne kuhinje. Bogate izkušnje in sodelovanje z več tujimi partnerji jim omogočajo, da zagotovijo udobje, ki ga pričakuje sodoben uporabnik.

Na voljo tudi sestavljivi program

V Kaminih Kočevar lahko izbirate med več različicami kaminov, peči in kurišč za vrt. Ponujajo tudi sestavljiv program elementov, s katerimi lahko sestavite vrtni kamin po svojih željah in okusu. Kaminu lahko na primer dodajate elemente z umivalnikom, plinskim gorilnikom ali odlagalno površino.

Bogat izbor notranjih kaminov in peči

Poleg vrtnih kaminov ponujajo še bogat izbor notranjih kaminov in peči. Tudi v tem segmentu je na voljo veliko oblik, velikosti, funkcij in tehnik. Obljubljajo, da boste zanesljivo našli kamin, s katerim boste postavili piko na i svojemu domu.

kamini1.1461003303.jpg

Novost na trgu

- Ruegg Surprise je zaprto kurišče, ki ga lahko hkrati uporabljate kot vir toplote in kot žar. Panoramsko steklo z vseh zornih kotov omogoča prijeten pogled na ogenj, hkrati pa varno uporabo kamina brez neprijetnega vonja po dimu in izpadanju žerjavice. Na vrhu so plošče, na katerih lahko pečemo meso, ribe, zelenjavo in druge jedi.

- Plošče se segrejejo do 250 oziroma 300 stopinj Celzija. Lahko jih preprosto odstranite in perete tudi v pomivalnem stroju. Zabave boste lahko prirejali vse leto, saj je kamin Surprise vir toplote, ob katerem bo toplo tudi v hladnejših dneh. Hkrati je lep dekorativni element, ki bo popestril vašo teraso.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
GRADBENIŠTVO
Nova gradnja v Ljubljani: Kje boste lahko rešili svoje stanovanjsko vprašanje?

Pregledali smo stanovanjske projekte, ki v kratkem prihajajo na trg

GRADBENIŠTVO
Nepremičninski inf
Nepremičninski informator S predlogi Levice bi lahko slovenski stanovanjski trg postal podoben vietnamskemu 109

»Česar Američani v njihovem glavnem mestu niso uničili z bombami, so to pozneje storile oblasti, ki so omejile najemnine stanovanj,«...

OGLAS
GRADBENIŠTVO
Nepremičninski inf
Nepremičninski informator Ljubljana bo dobila 230 stanovanj po več kot pet tisočakov za kvadratni meter 19

V Ljubljani bodo letos končno začeli graditi tri stanovanjske objekte v središču mesta, ki jih lahko uvrstimo v kategorijo top ponudbe...

GRADBENIŠTVO
Novice
Novice Kako so lani poslovali največji slovenski gradbinci?

Rast prihodkov je med gradbenimi velikani bolj kot ne stalnica, rast dobička pa ob tem nikakor samoumevna

GRADBENIŠTVO
To so poslovne stavbe, ki se trenutno gradijo v Ljubljani 1

Po letih velike gospodarske rasti so se le zbudile tudi investicije v poslovne stavbe

GRADBENIŠTVO
Slovenija
Slovenija To so Jankovićevi največji projekti za obnovo infrastrukture 2

Ker pri Jankoviću ne znajo navesti petih največjih projektov v obnovo infrastrukture, smo jih poiskali sami