Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Lumar: Dobrodošli doma!

V zadnjih letih so se v družinskem podjetju Lumar, danes se v delo uvaja že tretja generacija, dokončno uveljavili kot najbolj inovativno in uspešno slovensko podjetje na področju montažne gradnje. Kupcem ponujajo arhitekturno dovršene hiše in vrhunsko tehnologijo, ki zagotavlja kakovostno in prijetno bivalno ugodje ob minimalnih stroških vzdrževanja v celotnem življenjskem ciklu. O tem pričajo številne domače in tuje nagrade ter tudi pridobljeni certifikati.
Avtor
09.05.2016 22:30
Čas branja: 2 min
Lumar: Dobrodošli doma!
Lumarjeve hiše prepričajo z zunanjostjo, razporeditvijo prostorov in energetsko učinkovitostjo.

Kakovostno izvedeni detajli, optimizani konstrukcijski sistemi in visoka energetska učinkovitost so sinonim za hiše Lumar in zagotovilo, da je vsaka njihova hiša vsaj nizkonergijska. »Z optimizacijo naše tehnologije kupcem ponujamo vrhunske hiše z vgrajenimi inovativnimi in kakovostnimi komponentami ter detajli ob najboljšem razmerju med ceno in kakovostjo. To je leta 2015 že drugič zapored potrdila neodvisna raziskava Best Buy švicarskega inštituta Icertias, kjer je več kot tisoč anketirancev v našem podjetju prepoznalo ponudnika z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo v Sloveniji,« je povedal direktor podjetja Marko Lukić.

Primus-E-137-Brdo-pri-Ljubljani.1462815064.jpg
Lumar ponuja vrhunske hiše ob najboljšem razmerju med ceno in kakovostjo, kar je lani že drugič potrdila neodvisna raziskava Best Buy švicarskega inštituta Icertias.

Lumar lahko pasivno hišo Primus ponudi že za 999 evrov na kvadratni meter.

Z optimizacijo in standardizacijo tehnologije so prišli do stopnje, ko lahko pasivno hišo Primus ponudijo že za 999 evrov na kvadratni meter. »Ponosni smo, da smo kot pionir in vodilni proizvajalec z največ zgrajenimi pasivnimi objekti utirali pot množični gradnji pasivnih objektov v Sloveniji,« dodaja sogovornik. Na podlagi četrt stoletja izkušenj in pridobljenega znanja ponujajo tudi strokovno svetovanje in spremljanje kupcev skozi celoten postopek gradnje novega doma.

Lumar-BlackLine-Individual-07.1462815061.jpg
Lumarjeve hiše so sinonim za kakovostno izvedene detajle, optimalne konstrukcijske sisteme in visoko energetsko učinkovitost.

Varen in zanesljiv partner

V Lumarju se zavedajo, da je pri gradnji hiše še posebej pomembna izbira zanesljivega partnerja. Partnerja, ki izpolnjuje dogovorjene obveznosti do kupcev hiš, redno plačuje svoje obveznosti do dobaviteljev, podizvajalcev in svojih zaposlenih, hkrati pa vlaga v razvoj. »Samo tako je možno zagotavljati visoko stopnjo kakovosti, ki smo ji zavezani v Lumarju. To je del filozofije podjetja in to vsak dan prenašamo na vse sodelavce in podizvajalce. Zato že več kot 15 let sodelujemo z istimi podizvajalci in partnerji, s katerimi v partnerskem odnosu razvijamo svojo tehnologijo in detajle. Takšen odnos je osnova za odlično izvedbo in končno zadovoljstvo kupcev. Ponosni smo, da v Slovenij spadamo med podjetja z najvišjo bonitetno oceno,« pravi Lukić. Leta 2015 so bili uvrščeni med 50 najbolje ocenjenih slovenskih družb, izbranih izmed tisoč predhodno selekcioniranih in preverjenih najaktivnejših slovenskih podjetij. Letos pa so kot edini slovenski proizvajalec montažnih objektov prejeli še certifikat bonitetne odličnosti AAA (Bisnode).

Pogled v prihodnost

Pri snovanju njihovih hiš bodo tudi v prihodnje v ospredju njihovi uporabniki. Hiše bodo zato še naprej izpolnjevale visoke arhitekturno estetske kriterije, tlorisi bodo funkcionalni in uporabni, veliko bo steklenih površin, grajene bodo kakovostno in ponujale bodo veliko bivalno ugodje. Tako bodo še naprej uspešno sledili zastavljeni filozofiji in ustvarjali trende modernih ter tlorisno funkcionalno zasnovanih montažnih hiš, ki prepričajo s svojo zunanjostjo, razporeditvijo prostorov in energetsko učinkovitostjo. Dobrodošli doma. Več informacij na www.lumar.si.

Terra-E-158-9-.1462815065.jpg
Terra-E 158

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.