Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Dan odprtih vrat dveh Kagerjevih hiš

Slovenski proizvajalec lesenih hiš Kager hiša v soboto, 11. junija, organizira dan odprtih vrat, na katerem bodo obiskovalci spoznali dva njihova projekta v okolici Ljubljane.
Avtor
06.06.2016 22:30
Čas branja: 1 min
Dan odprtih vrat dveh Kagerjevih hiš
Klasični hiši Vita Nova lepoto dajejo lesena konstrukcija v toplih rjavih tonih in velike steklene površine.

Predstavili bodo klasično hišo Vita Nova, ki ji lepoto dajejo lesena konstrukcija v toplih rjavih tonih in velike steklene površine, ki povezujejo notranjost z okoljem. Nosilno stropno konstrukcijo zaznamujejo mogočne lesene lege, ki poudarjajo arhitekturno urejenost hiš Vita Nova Classic. Izjemen občutek odprtosti in svobode daje bivanju povsem nov pomen. Ročna obdelava lesa in dovršeni detajli pa so ji vtisnili večno eleganco.

V drugi leseno-stekleni hiši Kager so klasični leseni konstrukcijski elementi skriti v stropu, s čimer so ustvarili velik in odprt dnevni prostor čez vse pritličje, ki se prek steklenih površin spaja z zelenjem v okolici. Široki in mogočni napušči na klasični dvokapni strehi senčijo številne steklene površine, ščitijo fasado, stavbno pohištvo pa je še dodatno zaščiteno z aluminijastimi maskami. V prostorni mansardi z visokim kolenčnim zidom so tri otroške sobe, spalnica z garderobo, velika kopalnica in odprta galerija, ki povezuje samostojne bivalne enote.

Dodatne informacije so na spletni strani [www.kager.si] .

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.