Nepremičnine

V Logatcu po dolgem času spet nova stanovanja

Podjetje AA Invest je v Logatcu zgradilo več novih stanovanj. Poudarjajo, da so to ena redkih novozgrajenih stanovanj na tem območju. Nekaj so jih že prodali, druga so še na trgu.

Podporniki obveščajo

FINANCE
Nepremičnine
Marles premierno predstavlja novo pritlično hišo Bonus
Nepremičnine
DAN ODPRTIH VRAT
NepremičninePodpornik projekta Marles premierno predstavlja novo pritlično hišo Bonus

V okolici Kranja si jo boste lahko ogledali na dnevu odprtih vrat

FINANCE
Nepremičnine
Marles vabi na prvi sejem inovativnih bivalnih rešitev
Nepremičnine
NepremičninePodpornik projekta Marles vabi na prvi sejem inovativnih bivalnih rešitev

Na treh različnih lokacijah bo od 23. do 25. marca 2023 na ogled pet različnih Marlesovih hiš, postavljenih na ključ.

FINANCE
Nepremičnine
Marles vabi na dan odprtih vrat v naselju DRENovo
FINANCE
Nepremičnine
Poletna šola fakultete za gradbeništvo in geodezijo
Avtor
24.04.2017 20:30
Čas branja: 3 min

Eno trisobno stanovanje je takoj vseljivo, devet pa jih bo v objektu, ki ga pravkar končujejo, vseljivih konec maja. Logatec ima dve obrtni coni in veliko možnosti za zaposlitev, saj je tam registriranih skoraj 1.300 pravnih subjektov, brezposelnost pa je nižja od slovenskega povprečja. Prav tako je v mestu, kjer sta dve kakovostni osnovni šoli, v vrtcu dovolj prostora. Zato je Logatec med mesti z največjim prirastom prebivalstva, kakovost življenja pa je višja tudi zaradi dobrega zraka, veliko sonca zunaj ljubljanske megle in pozitivnosti vsega okolja.

Še naslednji podatek: v Logatcu je povprečna velikost bivanjskega prostora 91 kvadratnih metrov. Tudi povprečna starost je nižja od povprečja v državi, saj občina sodi med deset občin z najmlajšim prebivalstvom in zelo nizko stopnjo kriminalitete.

Pet minut hoje do središča, 15 minut vožnje do Ljubljane

Prednost lokacije novozgrajenih stanovanj je v tem, da se lahko po urejenem pločniku v nekaj minutah pride do 500 metrov oddaljenega središča, kjer so trgovine, banke, zdravstveni dom, cerkev, šola, vrtec in občinska stavba. Tam sta tudi avtobusna in železniška postaja. Ob objektu je na novo urejena lokalna cesta s pločniki in javno razsvetljavo. Do zelenih površin za rekreacijo in sprehode je le nekaj metrov, kar je idealno za lastnike psov in ljubitelje sprehodov v naravi. Do avtocestnega odcepa je le 50 metrov, do Ljubljane je 15 minut vožnje.

Nizki stroški bivanja

Stanovanja so povsem nova, zato investitor ponuja vsa zakonsko predpisana jamstva. Jamstvo za konstrukcijo objekta tako traja deset let. Objekt je zgrajen v skladu z veljavnimi predpisi in standardi. Je varen pred potresi, stroški bivanja bodo zaradi varčnih rešitev nizki. Vsa stanovanja imajo talno gretje, ogrevanje je izvedeno s toplotno črpalko. Zasteklitev je z energetsko varčnimi okni s trislojno zasteklitvijo in vmesnim polnjenjem posebnih plinov za čim večji energetski izkoristek. Fasada je obložena s 15 centimetrov debelo toplotno izolacijo, pod tlakom pritličja je 20 centimetrov izolacije, v stropih mansardnih stanovanj pa 30 centimetrov. Objekt je uvrščen v energetski razred B2.

Moderna zasnova in oprema

Pritlična stanovanja imajo po vsej površini po tleh položeno keramiko, s čimer je stanovanje harmonična celota. V nadstropjih je v vseh stanovanjskih prostorih položen parket, razen v kopalnicah, kjer je razgibana keramika, kombinacije so izrisali strokovnjaki.

Stanovanja so opremljena s protivlomnimi, protipožarnimi in protihrupnimi vhodnimi vrati. Tudi keramika, parket in notranja vrata so kakovostna in modernega videza. Objekt je priključen na optični kabel, kar zagotavlja vrhunski sprejem televizijskih programov in brezhiben ter hiter internetni prenos.

Tri metre visoki stropi

Okolica objekta bo povsem urejena, za 14 stanovanj v kompleksu je na voljo 23 parkirišč. Naprodaj je eno dvosobno in pet trisobnih stanovanj z moderno razporeditvijo prostorov. Kuhinja, jedilnica in dnevna soba so vedno enoten odprt osrednji prostor stanovanja. Vsa stanovanja so resnično svetla.

Objekt ima dva vhoda. Na enega so vezana tri, na drugega pa šest stanovanj. V pritličju so ograjeni tlakovani in ozelenjeni atriji, največji ima 216 kvadratnih metrov. V mansardnih stanovanjih je ob robovih povsod stojna višina, višina stropov v mansardnih stanovanjih pa je sicer nadstandardne tri metre.

Vsem stanovanjem pripadajo od tri do 5,5 kvadratnega metra velike kleti. V vsako je napeljana elektrika iz stanovanja, v stavbi sta tudi dve kolesarnici. Kupci ne plačajo nobene provizije, le vpis lastninske pravice v zemljiško knjigo, tako da prodajna cena zajema vse stroške in davke.

Vsebina je izšla kot del oglasne priloge.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Več o temi
Kliknite + poleg oznake in se prijavite na obveščanje. S klikom na ime posamezne oznake preverite seznam člankov.
OGLAS
FINANCE
Nepremičnine
Nepremičnine Kakšen mora biti kakovosten servis kosilnice

Vključevati mora vse potrebne preglede in popravila kosilnice oziroma vrtnega traktorja ali riderja – opravite ga pri strokovnjaku.

FINANCE
Dražbe
13 stanovanj v Ljubljani, ki jih lahko kupite na dražbah
Dražbe
DražbeUroš Božin 13 stanovanj v Ljubljani, ki jih lahko kupite na dražbah

Izklicne cene se začnejo pri 49 tisočakih in segajo do pol milijona evrov

Moje finance
Finančna šola
Kako sva s fantom prvič skupaj najela stanovanje
Moje finance
Finančna šolaKsenija Sedej Kako sva s fantom prvič skupaj najela stanovanje

Po koncu življenja v študentskih sobah in stanovanjih se za tiste »ta poparčkane« začne misija iskanja primernega stanovanja za skupno življenje – kako in kdaj se lotiti iskanja? Nama je uspelo stanovanje najeti v le 14 dneh. Omenjam pa tudi sedem zanimivih spoznanj o najemodajalcih.

FINANCE
Nepremičnine
Najemna stanovanja republiškega stanovanjskega sklada še ne vplivajo na nepremičninski trg
Nepremičnine
NepremičnineVasilij Krivec Najemna stanovanja republiškega stanovanjskega sklada še ne vplivajo na nepremičninski trg

Da so potrebe po najemnih stanovanjih institucionalnih lastnikov izjemno velike, dokazujeta 102 najemni stanovanji, ki ju je Stanovanjski sklad Republike Slovenije oddal že na prvem razpisu. Še več, zavrniti so morali skoraj polovico prošenj.

FINANCE
Nepremičnine
Kakšen mora biti kakovosten servis kosilnice
OGLAS
Nepremičnine
VARNA KOŠNJA
NepremičnineFinance PR Kakšen mora biti kakovosten servis kosilnice (OGLAS)

Vključevati mora vse potrebne preglede in popravila kosilnice oziroma vrtnega traktorja ali riderja – opravite ga pri strokovnjaku.

FINANCE
Dražbe
Stečaj Sigmanove: za pet stanovanj v Celovških dvorih se je steplo 63 dražiteljev
Dražbe
DražbeAleš Perčič Stečaj Sigmanove: za pet stanovanj v Celovških dvorih se je steplo 63 dražiteljev 2

​​​​​​​Potem ko so kupci pograbili vsa stanovanja, ki so bila v lasti DUTB, se boj za stanovanja v Celovških dvorih seli na stečajne dražbe.

FINANCE
Dražbe
To so stanovanja, ki jih boste lahko dražili v prihodnjih tednih
Dražbe
DražbeUroš Božin To so stanovanja, ki jih boste lahko dražili v prihodnjih tednih

Izklicne cene se gibljejo od 56 do 202 tisoč evrov

FINANCE
Dražbe
Bi imeli apartma v Budvi? Na dražbi sredi marca bodo naprodaj štirje
Dražbe
DražbeUroš Božin Bi imeli apartma v Budvi? Na dražbi sredi marca bodo naprodaj štirje

Dva apartmaja nista v celoti dokončana, izklicne cene se gibljejo od 83 do 91 tisočakov.

FINANCE
Nepremičnine
Kakšen mora biti kakovosten servis kosilnice
OGLAS
Nepremičnine
VARNA KOŠNJA
NepremičnineFinance PR Kakšen mora biti kakovosten servis kosilnice (OGLAS)

Vključevati mora vse potrebne preglede in popravila kosilnice oziroma vrtnega traktorja ali riderja – opravite ga pri strokovnjaku.