Nepremičnine

Kager bo na sejmu Dom prvič predstavil hiše Vita Prima

Hiše Vita Prima so finančno zanimive in fantastično izhodišče za vsako življenjsko situacijo, predvsem za mlade pare in družine, ki načrtujejo prvo selitev.

Podporniki obveščajo

FINANCE
Nepremičnine
Marles premierno predstavlja novo pritlično hišo Bonus
Nepremičnine
DAN ODPRTIH VRAT
NepremičninePodpornik projekta Marles premierno predstavlja novo pritlično hišo Bonus

V okolici Kranja si jo boste lahko ogledali na dnevu odprtih vrat

FINANCE
Nepremičnine
Marles vabi na prvi sejem inovativnih bivalnih rešitev
Nepremičnine
NepremičninePodpornik projekta Marles vabi na prvi sejem inovativnih bivalnih rešitev

Na treh različnih lokacijah bo od 23. do 25. marca 2023 na ogled pet različnih Marlesovih hiš, postavljenih na ključ.

FINANCE
Nepremičnine
Marles vabi na dan odprtih vrat v naselju DRENovo
FINANCE
Nepremičnine
Poletna šola fakultete za gradbeništvo in geodezijo
Avtor
12.03.2018 20:30
Čas branja: 2 min

V podjetju Kager hiša z veseljem nastopajo na letošnjem sejmu Dom, ki vedno pokaže nove smernice in aktivnosti investitorjev ter ponudnikov. Ker že nekaj mesecev opažajo rast povpraševanja, pričakujejo velik obisk in zanimanje graditeljev novih stanovanjskih hiš. Na predstavitev so se dobro pripravili z zanimivim programom in sejemskim prostorom, ki ga najdete v hali A (Kupola).

Kot novost bodo letos predstavili hiše, ki so jih poimenovali Vita Prima. Njihova oblikovalska svežina je prilagojena uporabniku in ponuja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. So finančno zanimive in fantastično izhodišče za vsako življenjsko situacijo, predvsem za mlade pare in družine, ki načrtujejo prvo selitev. Odlikujeta ju udobje in visoka energetska učinkovitost, ki lahko preraste v ničenergijsko hišo. Pomenijo sodobnost, ki se spogleduje s pasivno in trajnostno naravnano gradnjo, ob tem pa ne zanemarjajo topline doma. Zasnovane so tako, da lahko investitorji pridobijo nepovratna sredstva pri Eko skladu.

Edinstven program leseno-steklenih hiš

Osrednja nit sejemske predstavitve je Kagerjev edinstveni program leseno-steklenih hiš, ki poosebljajo sožitje notranjega in zunanjega bivanja. Z izjemnim občutkom za odprtost in svobodo dajejo bivanju nov pomen, ročna obdelava lesa in popolni detajli jim dajejo neprecenljivo eleganco. Leseno-steklene hiše, ki jih predstavljajo pod blagovno znamko Vita Nova, imajo toliko prednosti, da jih želijo približati vsakomur. So pomemben energetski potencial, saj skozi transparenten ovoj v prostor pride brezplačna sončna energija, visoka izolativnost stekel in prepustnost sončnega sevanja pa temu dejavniku še povečujeta pomen.

Gradnja na vseh območjih

Ob individualnih oziroma unikatnih projektih ter hišah Vita Prima Kager predstavlja štiri družine leseno-steklenih hiš za gradnjo na vseh geografskih območjih.

Vita Nova Classic je sinonim gradnje z lesom in steklom ter odlična in že mnogokrat preizkušena podlaga za snovanje novih objektov, osredotočenih na svetlobo, naravo, dom in življenje. Vizualno jo zaznamuje klasično umirjena podoba, primerna pa je tako za primestno kot tudi za podeželsko okolje. Zelo lepo ji pristojijo nevtralne pokrivne in tople lazurne barve, ki dodatno poudarijo toplino lesa.

Vita Nova Edition je poosebljena eleganca in presežek v sistemu gradnje les-steklo. Pomeni nadgradnjo sistema

Vita Nova Classic, nadgradnjo v velikostnem razredu in primarne konstrukcije ter omogoča zasteklitev celotne fasade oziroma pročelja objekta. Njena superiorna zasnova se kaže tako ob pogledu na fasado kot ob pogledu na interier, kjer se dovršenost konstrukcije in detajlov polno izrazita. Ustvarjena je za predmestja, kjer lahko na dovolj velikem zemljišču zaživi v polni lepoti.

Vita Nova Urbana pomeni zlitje najboljših detajlov iz družine hiš Vita Nova Classic in Modern. Moderen videz je ujet v klasično arhitekturo in omogoča gradnjo v vsakem mestnem, primestnem ali vaškem okolju. Namenjena je vsem, ki si želijo odprtih pogledov v okolico in pravo mero intimnosti. Nastala je ob iskanju večje ekonomičnosti gradnje in dolgoročnega vzdrževanja.

Vita Nova Modern

S sistemom Vita Nova Modern želijo v Kagerju ponuditi stekleno hišo za vsakogar in za vsako okolje. Zasnova konstrukcije in detajlov omogoča revolucionarno arhitekturno in tehnično prilagodljivost ter izvedbo. Moderen videz interierja brez vidne nosilne konstrukcije, izvedba zasteklitev od tal do stropa, zasnova tako klasičnih dvokapnih streh z napuščem ali brez njega kot tudi izvedba ravnih ali večkapnih streh, popolni detajli in zaščita zunanje lesene konstrukcije omogočajo trajno zaščito in minimalen obseg vzdrževanja.

Na sejmu Dom Kager pod blagovno znamko Hiše arhitektov predstavlja tudi program izvedbe individualnih projektov. Ti pomenijo soustvarjanje med kupcem, njegovim arhitektom in Kagerjevimi strokovnjaki. Poosebljajo zaupanje, spoštovanje, nadgradnjo in dopolnjevanje posameznih strokovnjakov. Arhitektu je zaupano oblikovanje idejne zasnove, ki sledi kupčevim željam, potrebam in življenjskemu slogu, Kagerjevo delo pa sta priprava končnega projekta in izvedba. Ne glede na veliko število izdelanih objektov je vsak zgodba zase. Ne obstajajo matrice, po katerih bi na hitro prišli do cilja, ni bližnjic in ni tipske dokumentacije, ki bi jo le priredili. Vse je unikat. Unikat je vsak projekt, kot je unikaten vsak kos lesa, ki ga vgradimo v posamezen dom.

Vsebina je izšla kot del oglasne priloge.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Več o temi
Kliknite + poleg oznake in se prijavite na obveščanje. S klikom na ime posamezne oznake preverite seznam člankov.
OGLAS
FINANCE
Nepremičnine
Nepremičnine Kakšen mora biti kakovosten servis kosilnice

Vključevati mora vse potrebne preglede in popravila kosilnice oziroma vrtnega traktorja ali riderja – opravite ga pri strokovnjaku.

FINANCE
Nepremičnine
Primerljiva zidana hiša naj bi bila za okoli petino cenejša od lesene montažne
Nepremičnine
NepremičnineVasilij Krivec Primerljiva zidana hiša naj bi bila za okoli petino cenejša od lesene montažne

V Sloveniji je bilo lani izdanih 2.465 gradbenih dovoljenj za gradnjo enostanovanjskih hiš, graditelji pa imajo na voljo veliko možnosti. Poglejmo, v čem se v osnovi razlikujeta gradnji montažnih in klasično grajenih hiš.

FINANCE
Dražbe
14 hiš, ki jih boste lahko marca kupili na dražbah
Dražbe
DražbeUroš Božin 14 hiš, ki jih boste lahko marca kupili na dražbah

Cene se gibljejo od 107 tisoč evrov do pol milijona evrov

FINANCE
Dražbe
To je 10 hiš, ki bodo na dražbah naprodaj maja
Dražbe
DražbeUroš Božin To je 10 hiš, ki bodo na dražbah naprodaj maja

Izklicne cene se začnejo pri 90 tisoč evrih in sežejo do 1,18 milijona evrov

FINANCE
Nepremičnine
Zakaj bodo lastniki malih sončnih elektrarn in toplotnih črpalk za elektriko plačevali več
PRO
Nepremičnine
GRADNJA IN BIVANJE
NepremičnineFinance PRO Zakaj bodo lastniki malih sončnih elektrarn in toplotnih črpalk za elektriko plačevali več (PRO)

Odgovor boste našli v tiskani tematski izdaji Gradnja in bivanje, ki si jo lahko na spletu preberete tudi v formatu PDF.

FINANCE
Dražbe
17 hiš, ki bodo aprila na voljo na dražbah
Dražbe
DražbeUroš Božin 17 hiš, ki bodo aprila na voljo na dražbah

Izklicne cene se začnejo pri 40 tisočakih in segajo vse do 413 tisoč evrov

FINANCE
Dražbe
Spletna dražba Unija: apartmajska hiša na hrvaški obali
Dražbe
DražbeRedakcija Dražbe Spletna dražba Unija: apartmajska hiša na hrvaški obali 3

Spletna dražba bo 27. marca, izklicna cena je 249 tisoč evrov

FINANCE
Dražbe
Cene očitno previsoke: Sklad prodal le dve nepremičnini na Brdu
Dražbe
DražbeUroš Božin Cene očitno previsoke: Sklad prodal le dve nepremičnini na Brdu 3

Skupaj ostaja neprodanih 26 stanovanj in hiš. Na naslednji elektronski dražbi, ki bo junija, bodo cene približno polovice stanovanj nižje do 10 odstotkov.

FINANCE
Nepremičnine
Kakšen mora biti kakovosten servis kosilnice
OGLAS
Nepremičnine
VARNA KOŠNJA
NepremičnineFinance PR Kakšen mora biti kakovosten servis kosilnice (OGLAS)

Vključevati mora vse potrebne preglede in popravila kosilnice oziroma vrtnega traktorja ali riderja – opravite ga pri strokovnjaku.