Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Gradnja doma – moč prvega vtisa

Avtor
20.11.2018 00:00
Čas branja: 3 min

Kaj nam pomeni dom? Varno zatočišče, prijetno vzdušje, nekaj posebnega in nekaj, kar je samo naše. Dom so ljudje okrog nas in predmeti, ki nam budijo spomine na preteklost. Dom je prostor, ki pripada zgolj nam in nas spremlja skozi nešteto uspešnih in manj uspešnih trenutkov. Da se lahko v domu počutimo zares domače, pa je vanj najprej treba vložiti obilo energije in truda. Kje začeti, da zagotovimo izvrsten prvi vtis? Z investicijo v kakovostna vrata lahko ujamete dve muhi na en mah – očarljiv prvi vtis in varnost.

Vhodna vrata so edinstven vhod v dom. Varujejo našo domačnost, zastirajo nezaželene poglede in nam hkrati zaželijo dobrodošlico ob prihodu domov. Želite izvrstna vhodna vrata, ki bodo izstopala? S svojo kakovostjo in neštetimi možnostmi za oblikovanje povsem po vaših željah vas bodo prav gotovo očarala vhodna vrata Pirnar.

Gradnjo doma lahko prepustimo strokovnjakom, ki nam bodo zgradili in opremili dom. Večina izmed nas pa želi, da dom odseva ne samo našo najljubšo paleto barv, oblike in materiale, temveč tudi našo edinstveno osebnost. Domačnost vsakega doma se namreč skriva v majhnih podrobnostih, ki jih lahko izberemo zgolj sami.

V podjetju Pirnar smo veseli vsake ideje in želja naročnikov – prav vsak izziv je dobrodošel. Vsakemu naročniku svetujemo, da se najprej na naši spletni strani seznani z možnostmi in posameznimi kolekcijami vhodnih vrat, nato pa dobro razmisli o tem, kakšna vrata sploh pričakuje oziroma želi. Na naši spletni strani najdete izbor najrazličnejših vhodnih vrat. Zavedamo se, da marsikomu kataloški izbor ni dovolj. Prav zato našo ekipo sestavljajo izvrstni arhitekti, ki z veseljem prisluhnejo in nudijo nasvet vsakemu naročniku. Skupaj z vami bomo oblikovali edinstvena vhodna vrata povsem po vaših željah.

Prednosti modernih vrat – pozabite na ključe

Ena izmed največjih prednosti sodobnih tehnik gradnje doma je zagotovo implementacija najnovejših tehnologij. Moderna vrata od tradicionalnih loči zaklepanje in odklepanje vrat brez ključev. Le kdo ne pozna situacije pred vhodnimi vrati, ko s polnimi rokami po vseh žepih išče ključe. V podjetju Pirnar smo poskrbeli, da se takšne zagate ne bi ponavljale, zato smo vhodna vrata opremili s sistemom za odpiranje s pomočjo prstnega odtisa ali sistema za avtomatsko prepoznavanje obraza. Poleg enostavne uporabe je glavna prednost vrat s pametno tehnologijo še zagotavljanje vaše varnosti. Pozabite na neprijetne občutke ob izgubi ključev ali celo menjavo ključavnic, ko so ključi ostali neznano kje.

Kaj boste izbrali – tradicijo ali sodobnost?

Želite diskretna vhodna vrata, ali pa vam bolj ustrezajo izstopajoča, drzna vhodna vrata? Ne skrbite, paleta barv in oblik je skoraj neskončna. Čeprav v podjetju Pirnar nenehno hodimo v koraku z najnovejšo pametno tehnologijo, se zavedamo, da nekateri kupci še vedno prisegajo na tradicijo. Prav zato smo ustvarili bogato kolekcijo Classico, ki združuje tradicijo s sodobnimi materiali. Ti materiali zagotavljajo maksimalno kakovost. Nudimo tudi vrata z obsvetlobo ali nadsvetlobo, skozi katera v predprostor prodre naravna, dnevna svetloba. Tako bo vaš vhod še bolj veličasten!

Zaščita brez konkurence

Pomembna je tudi dobra izolativnost vrat, saj se ob slabi izolaciji izgubi veliko energije. Ne samo pri energetsko pasivni hiši, temveč tudi pri vseh drugih hišah je pomembno, da izberemo najbolje izolirana vrata na trgu. To nam lahko dolgoročno prihrani obilico denarja pri stroških ogrevanja.

Podjetje Pirnar skrbi tudi za varnost vašega doma, zato imajo naša vrata odlično zaščito, ki že na daleč odvrača vlomilce.

Odlikuje nas izredna inovativnost, za kar smo dobili obilo mednarodnih nagrad in priznanj. Vhodna vrata Pirnar so mojstrski izdelek ročne izdelave. Ekipa arhitektov in oblikovalcev skrbi za naročnike, pri tem pa je upoštevana prav vsaka naročnikova želja. Moto podjetja je, da prav nič ni nemogoče. Zato vljudno vabljeni vsi, ki imate na videz nemogoče ideje glede svojih sanjskih vhodnih vrat – vaše sanje lahko postanejo resničnost.