Kako so lani poslovali največji slovenski gradbinci? Kako so lani poslovali največji slovenski gradbinci? Rast prihodkov je med gradbenimi velikani bolj kot ne stalnica, rast dobička pa ob tem nikakor samoumevna
Za boljši položaj koncesionarjev bo treba spremeniti rudarsko zakonodajo Za boljši položaj koncesionarjev bo treba spremeniti rudarsko zakonodajo Vloga občin pri odločanju o podelitvi rudarske pravice oziroma pri odločanju o njenem podaljšanju, kot jo ureja ZRud-1, je neprimerna.
Preveč ohlapna gradbena zakonodaja znižuje varnost zahtevnih infrastrukturnih objektov Preveč ohlapna gradbena zakonodaja znižuje varnost zahtevnih infrastrukturnih objektov Varnost pri načrtovanju zagotavlja en človek, odgovorni projektant gradbene konstrukcije, pri tem pa zakon ne predvideva nadzora. To je v popolnem nasprotju z vsemi znanimi sistemi zagotavljanja kakovosti, kjer je nadzor bistveni del
Oglasno sporočilo

Heliosove sistemske rešitve za gradbeništvo

Čas branja: 2 min
25.03.2019  00:00
Najboljše barve in premazi za vse površine
Heliosove sistemske rešitve za gradbeništvo

V skupini HELIOS pod svojim okriljem uspešno upravljamo s široko paleto blagovnih znamk in z različnimi izdelki pokrivamo številne premazne in gradbene segmente. S širokim spektrom izdelkov lahko ponudimo vse od stenskih barv, fasadnih sistemov, antikorozijskih premazov, premazov za les in izdelkov za zaščito kovin do sistemov za označevanje cest in industrijskih talnih rešitev.

Široka ponudba izdelkov vseh segmentov, fleksibilnost pri proizvodnji in dobavi ter hitra tehnična pomoč na kraju samem so naše glavne konkurenčne prednosti, saj s tem našim strankam nudimo vse potrebno na enem mestu.

Vse rešitve na enem mestu - gradbeni katalog iz Heliosa

Pred kratkim smo v skupini HELIOS izdali tudi gradbeni katalog, ki uporabnikom ponuja sistemske rešitve in informacije o izdelkih na enem mestu. V katalogu je po različnih tematskih sklopih zbran in predstavljen širok spekter Heliosovih izdelkov, sama zasnova kataloga pa zagotavlja enostavno uporabniško izkušnjo.

V katalogu so tako predstavljeni izdelki več kot desetih Heliosovih blagovnih znamk. Poleg predstavitve izdelkov, pa katalog vsebuje tudi tehnične informacije in reference. Gradbeni katalog je še posebej primeren za vse, ki se ukvarjajo s celostnimi rešitvami na področju gradbeništva in arhitekture, saj ponuja konkretne rešitve in olajša načrtovanje dela.

Novo: Interaktivni vpogled v sistemske rešitve

Na podlagi gradbenega kataloga, smo v Heliosu pred kratkim lansirali tudi povsem novo spletno platformo, ki uporabnikom spleta omogoča interaktivni vpogled v gradbeni katalog. Tudi tukaj je širok spekter Heliosovih izdelkov premišljeno umeščen v priporočene sisteme.

Podobno kot katalog, je tudi spletna stran razdeljena na devet tematskih sklopov, ki pokrivajo vsa relevantna področja – od obdelave notranjih zidnih površin do talnih oznak. Naboru sistemov je dodan tudi kalkulator za izračun porabe, predstavljena pa je tudi pestra ponudba storitev, ki med drugim vključujejo: Helios trening center, barvne študije in strokovno pomoč.

www.helios-profi.com

GRADBENIŠTVO
Nova gradnja v Ljubljani: Kje boste lahko rešili svoje stanovanjsko vprašanje?

Pregledali smo stanovanjske projekte, ki v kratkem prihajajo na trg

GRADBENIŠTVO
Nepremičninski inf
Nepremičninski informator S predlogi Levice bi lahko slovenski stanovanjski trg postal podoben vietnamskemu 109

»Česar Američani v njihovem glavnem mestu niso uničili z bombami, so to pozneje storile oblasti, ki so omejile najemnine stanovanj,«...

OGLAS
GRADBENIŠTVO
Nepremičninski inf
Nepremičninski informator Ljubljana bo dobila 230 stanovanj po več kot pet tisočakov za kvadratni meter 19

V Ljubljani bodo letos končno začeli graditi tri stanovanjske objekte v središču mesta, ki jih lahko uvrstimo v kategorijo top ponudbe...

GRADBENIŠTVO
Novice
Novice Kako so lani poslovali največji slovenski gradbinci?

Rast prihodkov je med gradbenimi velikani bolj kot ne stalnica, rast dobička pa ob tem nikakor samoumevna

GRADBENIŠTVO
To so poslovne stavbe, ki se trenutno gradijo v Ljubljani 1

Po letih velike gospodarske rasti so se le zbudile tudi investicije v poslovne stavbe

GRADBENIŠTVO
Slovenija
Slovenija To so Jankovićevi največji projekti za obnovo infrastrukture 2

Ker pri Jankoviću ne znajo navesti petih največjih projektov v obnovo infrastrukture, smo jih poiskali sami