Nepremičnine
Oglasno sporočilo

Heliosove sistemske rešitve za gradbeništvo

Najboljše barve in premazi za vse površine
Avtor
25.03.2019 00:00
Čas branja: 2 min

V skupini HELIOS pod svojim okriljem uspešno upravljamo s široko paleto blagovnih znamk in z različnimi izdelki pokrivamo številne premazne in gradbene segmente. S širokim spektrom izdelkov lahko ponudimo vse od stenskih barv, fasadnih sistemov, antikorozijskih premazov, premazov za les in izdelkov za zaščito kovin do sistemov za označevanje cest in industrijskih talnih rešitev.

Široka ponudba izdelkov vseh segmentov, fleksibilnost pri proizvodnji in dobavi ter hitra tehnična pomoč na kraju samem so naše glavne konkurenčne prednosti, saj s tem našim strankam nudimo vse potrebno na enem mestu.

Vse rešitve na enem mestu - gradbeni katalog iz Heliosa

Pred kratkim smo v skupini HELIOS izdali tudi gradbeni katalog, ki uporabnikom ponuja sistemske rešitve in informacije o izdelkih na enem mestu. V katalogu je po različnih tematskih sklopih zbran in predstavljen širok spekter Heliosovih izdelkov, sama zasnova kataloga pa zagotavlja enostavno uporabniško izkušnjo.

V katalogu so tako predstavljeni izdelki več kot desetih Heliosovih blagovnih znamk. Poleg predstavitve izdelkov, pa katalog vsebuje tudi tehnične informacije in reference. Gradbeni katalog je še posebej primeren za vse, ki se ukvarjajo s celostnimi rešitvami na področju gradbeništva in arhitekture, saj ponuja konkretne rešitve in olajša načrtovanje dela.

Novo: Interaktivni vpogled v sistemske rešitve

Na podlagi gradbenega kataloga, smo v Heliosu pred kratkim lansirali tudi povsem novo spletno platformo, ki uporabnikom spleta omogoča interaktivni vpogled v gradbeni katalog. Tudi tukaj je širok spekter Heliosovih izdelkov premišljeno umeščen v priporočene sisteme.

Podobno kot katalog, je tudi spletna stran razdeljena na devet tematskih sklopov, ki pokrivajo vsa relevantna področja – od obdelave notranjih zidnih površin do talnih oznak. Naboru sistemov je dodan tudi kalkulator za izračun porabe, predstavljena pa je tudi pestra ponudba storitev, ki med drugim vključujejo: Helios trening center, barvne študije in strokovno pomoč.

www.helios-profi.com